Homepage  / Vedete româneşti

Teona Stavarachi trăiește o vară cu cântec! „Am început recent să studiez serios canto”. EXCLUSIV

Teona Stavarachi trăiește o vară cu cântec! „Am început recent să studiez serios canto”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Deși muzica se regăsește printre pasiunile sale, pentru Teona Stavarachi actoria rămâne „prima dragoste”... pe viață. Protagonista din serialul „Groapa”, în vârstă de 25 de ani, se dedică în totalitate proiectelor sale profesionale și, printre picături, visează să ajungă cât mai repede la... mare, dar nu-și neglijează nici orele de canto. Detalii, imediat!

Teona Stavarachi și Daniel Nuță interpretează personajele principale din serialul „Groapa” de la Pro TV, Sasha și Alma, implicate într-o poveste de dragoste vibrantă, plină de suspans, dar și de… cântec. În timp ce personajul lui Daniel, Sasha Vlahu, este trapper, Teona își împrumută vocea pe coloana sonoră a producției. De altfel, cei doi s-au înțeles foarte bine încă de la prima lor întâlnire, înainte cu două zile de a începe filmările.

Aflăm mai multe detalii de la Teona Stavarachi!

Din nou la Pro TV… tot, în „Groapa”, de data aceasta ediția TV. Ce feedback-uri ai primit de la cei care au urmărit serialul pe VOYO, până acum?

Sincer, numai feedback-uri bune. Dar, cel mai des am primit întrebarea „când apare sezonul 2?”, întrebare care pentru mine se traduce ca fiind cea mai mare apreciere, dacă oamenii așteaptă și vor să vadă mai mult și faptul că își iau timp să îmi scrie asta (aproape) zilnic, pentru mine e o mare bucurie. Nu mai spun de faptul că majoritatea vor să îl revadă și pe TV! Cât de tare e asta!

Și ce ți s-a părut cel mai incitant la acest serial?

Cel mai incitant… să fiu zi de zi în același sos al personajului, să îl descopăr, să îl dezvolt… și, desigur, să lucrez cu atâția actori extraordinari și mai mult decât atât, să îi cunosc și să pot să-i numesc oameni dragi, prieteni.

teona-stavarachi-groapaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

În ce alte proiecte ești implicată în momentul de față?

În momentul de față urmează să încep un proiect pe partea de teatru la Zalău, urmând să mai fac o înlocuire într-un spectacol tot acolo și continui cu dezvoltarea grupelor de la cursurile de actorie pe care le țin la Mia Art School.

Și cât de bine crezi că ți s-ar potrivi comedia?

Nu pot eu să spun cât mi s-ar potrivi, dar știu că mi-ar plăcea mult și aș munci eu cumva până mi-ar ieși ce trebuie, dacă nu cumva am asta deja în mine și doar nu s-a descoperit încă. Haha.

Ce se mai întâmplă cu muzica? Și în ce situații te-ai dedica exclusiv ei?

Cu muzica se întâmplă din ce în ce mai multe, am început recent să studiez serios canto, m-a infiltrat în studioul SICVRIO pe partea de songwriting în principal, dar îmi caut și stilul propriu, mai ales că am creat o legătură foarte frumoasă cu echipa de aici și îmi place cât de creativ e totul în fiecare zi, pe lângă faptul că oamenii sunt foarte talentați și fac o treabă foarte bună. Fiind în acest mediu de câteva luni, m-am gândit serios în ce situație m-as dedica exclusiv muzicii și aș face-o doar dacă actoria s-ar decide să se îndepărteze de mine, pentru că n-aș renunța la actorie sub nicio formă.

De exemplu, te-ai gândit să participi la „Vocea României”? Și dacă da… în echipa cărui antrenor ți-ar plăcea să fii?

M-am gândit, cred că am avut vreo două tentative în trecut, dar nu eram și nu cred că sunt, încă, pregătită. Nici nu știu în ce echipă mi-ar plăcea să fiu, aș vrea să trec pe la toți, să „fur” de la fiecare tot ce au mai bun.

Cum se anunță vara aceasta pentru tine? Ce planuri de vacanță ai?

Vara mea e blocată cu proiectele de la Zalău, însă îmi doresc ca la final să mă bucur de câteva zile la mare. Marea e slăbiciunea mea în materie de vacanță și vară și trebuie să reușesc măcar să mă întâlnesc cu ea.

Și care sunt lucrurile ori persoanele care te motivează cel mai bine?

Multe din jurul meu mă motivează, animalele, natura, cerul, dar mai ales oamenii. Oamenii pe care îi văd luptând pentru visul lor, oamenii care consumă și apreciază arta oferită de către un artist, oamenii care îmi umplu viața de iubire și îmi dau voie să îi iubesc și din iubire se naște dorința mea de a oferi mai mult și mai mult și mai mult.

teona-stavarachi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Dar „plăcerile vinovate” la care nu crezi că vei putea renunța prea curând?

Cred că asta este cea mai grea întrebare de până acum, îmi dă multe bătăi de cap pentru că am de la prea multe la prea puține. Am să menționez totuși dormitul, mâncarea bună, dulciurile, plăcerea de a mă izola de oameni din când în când și mirosul de parfum bărbătesc combinat cu mirosul de tutun.

Foto: Pro TV; Instagram; Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton