Homepage  / Televiziune

Teodora Nedelcu a revenit la iUmor 2024. Reacția lui Cheloo. „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“

Teodora Nedelcu a revenit la iUmor 2024. Reacția lui Cheloo. „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „iUmor” este difuzată sâmbătă, 5 octombrie 2024, la Antena 1. Teodora Nedelcu, una dintre finalistele sezonului 15, a revenit pe scenă cu un super număr de umor. Iată cum a reacționat Cheloo.

Teodora Nedelcu a revenit la iUmor 2024 

În cea de-a cincea ediție „iUmor”, difuzată sâmbăta aceasta, 5 octombrie 2024, de la 20.00, la Antena 1, Teodora Nedelcu, una dintre finalistele sezonului 15, urcă pe scenă cu un super număr de umor, cu care i-a cucerit pe juraţii show-ului, încântându-i pe toți cu momentul ei de stand-up. 

Înainte de a dezvălui care sunt voturile lor, juraţii nu au ratat ocazia să o laude pe Teodora: „Pentru mine, sunteți deosebit de inteligentă și am crezut asta încă de când v-ați prezentat pentru prima oară la această emisiune… sub forma unei stafii“, i-a mărturisit Cheloo, continuând, în stilul caracteristic: „Te-ai mai îngrășat; îți stă bine!”, stârnind hohote de râs în sală. „Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“, i-a mai transmis el. 

Teodora_Nedelcu_iUmor_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Numită și cea mai „acră” concurentă de la iUmor, Teodora Nedelcu a avut o revenire în foță și în acest sezon, momentul ei fiind unul de excepție, apreciat de toți cei din sală: „De fiecare dată când sunt la masă cu familia mea, eu niciodată nu sunt întrebată când mă mărit, motiv pentru care cred că sufăr de o boală incurabilă – sunt urâtă!”, continuând: „Singura dată când am primit un compliment pentru felul în care arât, a fost la o înmormântare!”.  

Câte like-uri a obținut Teodora și care a fost momentul ce a stârnit hohote de râs, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod iUmor, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton