Homepage  / Vedete româneşti

Teodor de la „Insula Iubirii” dezvăluie motivul pentru care toate relațiile au eșuat. Ce a făcut de fiecare dată: „Nu-mi doresc o astfel de viață!”

Teodor de la „Insula Iubirii” dezvăluie motivul pentru care toate relațiile au eșuat. Ce a făcut de fiecare dată: „Nu-mi doresc o astfel de viață!”
17

de Cristina Țapu,

Teodor Costache, în vârstă de 26 de ani, se numără printre ispitele masculine ale acestui sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Tânărul a făcut recent dezvăluiri inedite despre viața sa personală, iar fanele sale nu vor fi deloc încântate să afle ce a avut de spus!

Teodor Costache, dezvăluiri neașteptate despre motivul pentru care toate relațiile sale au ajuns la final

Teodor Costache participă la „Insula Iubirii” din postura de ispită masculină. Pe parcursul emisiunii, el s-a apropiat de către concurenta Iustina Loghin, însă a refuzat să participe cu aceasta la dream date întrucât a avut impresia că ea doar s-a folosit de imaginea lui, nu a avut intenția sinceră de a-l cunoaște pentru a începe o eventuală relație alături de el.

teo 8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Teodor a acuzat-o pe Iustina de faptul că a dansat provocator alături de el și a făcut anumite gesturi de afecțiune doar pentru a-l face gelos pe iubitul Cornel, aflat pe cealaltă insulă, nu pentru că ar fi fost atrasă real de către el.

Teodor Costache este un bărbat frumos, conform Iustinei și nu numai, însă se pare că tânărul nu este tocmai prieten cu conceptul de fidelitate, potrivit propriilor spuse. El a recunoscut că, în trecut, și-a înșelat toate partenerele cu care a avut relații.

Teodor a avut o relație de lungă durată, nu cu mult timp în urmă, însă a pus capăt acesteia pentru că se simțea controlat excesiv de către iubita sa de la acea vreme. Mai mult decât atât, Teodor susține că nici atunci când va fi căsătorit nu va accepta ca soția sa să aibă un comportament posesiv.

IustinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

„Mi-am înșelat toate iubitele! Toate! Eu recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins, bineînțeles. Eram oarecum asumat în anumite situații.

Eu am ieșit curând dintr-o relație, până acum o lună. Am avut o relație serioasă de aproximativ 3 ani. Toate ieșirile noastre erau împreună. Nu prea aveam voie să ies cu băieții, că ea credea oarecum că mă duc să mă văd cu alta. Ea nu voia să ieșim pentru că știa că mie îmi fug ochii. Decât să ajungem la club ca mie să îmi fugă ochii după altă fată și apoi să ajungem la ceartă, să ne certăm în club, ea zicea înainte că mai bine nu mergem, mai bine stăm acasă. Eu nu îmi doresc o astfel de viață lângă o astfel de femeie niciodată în viață, adică și când voi avea copii, și când o să fiu însurat, eu nu îmi doresc pe cineva să mă țină pe mine în frâu”, declara Teodor la castingul pentru emisiunea „Insula Iubirii”.

Teodor Costache vrea să dea lovitura cu afacerea familiei

Teodor Costache de la „Insula Iubirii” sezonul 8 provine dintr-o familie modestă, iar până la vârsta de 26 de ani a cunoscut ce înseamnă lipsurile. Ulterior, tatăl ispitei masculine a pus bazele unei afaceri profitabile cu toalete ecologice.

Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să își ajute părinții, preluând afacerea de la tatăl său. De asemenea, Teodor Costache se dedică în totalitate businessului său. Acesta încearcă să aducă lucruri noi pe piață pentru a-și duce spre succes firma.

Ispita de la sezonul 8 consideră că afacerea pe care o are o să-i asigure viitorul. Tânărul a evidențiat faptul că nu își dorește să depindă din punct de vedere material de cineva. Pentru că se concentrează asupra carierei, Teodor Costache nu are timp de viața amoroasă. Până la vârsta de 26 de ani, ispita masculină a reușit să cunoască mai multe tipuri de femei, însă niciunul nu l-a dat gata, conform propriilor spuse.

Sursă foto: Instagram – Captură video Antena

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton