; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir, vocea poveştilor “Cartoonito” de la Boomerang

27 June 2012

Vedeta TV va fi vocea emisiunii Lumea poveştilor Cartoonito', care va fi difuzată începând cu 9 iulie la postul Boomerang. Teo Trandafir a acceptat rolul Povestitorului', iar copiii o vor putea asculta în fiecare seară de la ora 19.30.

 

Lumea poveştilor Cartoonito' este un format dedicat preşcolarilor cu vârsta între 3 şi 6 ani, în care copii actori interpretează pe înţelesul celor mici poveşti clasice precum Scufiţa roşie', Jack şi vrejul de fasole', Pinocchio', Cei trei purceluşi, Lacul lebedelor' şi Spărgătorul de nuci'.

 

Pentru mine, colaborarea cu Turner Broadcasting este un vis împlinit. Poveştile pentru copii te prind în lumea lor senină, într-un joc fermecat din care nu vrei să pleci niciodată. Vă invităm într-un spaţiu luminat cu praf de stele, în care imaginaţia celor mici va transforma totul într-o aventură, în fiecare seară', a declarat Teo.

 

Personalitatea extraordinară a lui Teo Trandafir îi permite să se reinventeze de la un subiect la altul şi să transforme povestitul într-o aventură minunată, iar acesta este doar unul dintre motivele pentru care considerăm că rolul i se potriveşte perfect', a spus Andreea Spasova, Marketing Manager la Turner Broadcasting.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare