; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir va apărea în „Pariu cu viața”

05 January 2012

Teo Trandafir nu revine încă pe micile ecrane cu o nouă emisiune, deși zvonurile continuă să apară zilnic. Teo susține că totul este doar o speculație de presă, pe care o dezminte categoric, conform unui interviu dat de aceasta pentru ziarul „Ring'.

Realizatoarea tv a declarat că starea de sănătate nu îi permite încă efortul necesar pentru realizarea unei emisiuni în direct, așa cum i se propune.

Sursele noastre ne-au confirmat însă că Teo a filmat deja pentru o apariție în sezonul doi din serialul „Pariu cu viața', ce va avea premiera în februarie.

O posibilă revenire la tv, în șase luni

Teo Trandafir a recunoscut că există discuții cu trustul MediaPro, dar și cu alte televiziuni. Problema de care se lovește realizatoarea este însă că toate contractele care i se propun sunt pentru un „om perfect sănătos, ceea ce eu sunt în curs de a deveni', a explicat Teo.

„Singura condiţie pentru a putea reveni la TV e ca într-un contract înţelept făcut să se stipuleze dozarea efortului fizic, asta-i tot, că altfel… N-am acceptat ofertele de până acum din respect pentru cei care mi le-au făcut. Îmi era uşor să spun «Da, facem, facem!» şi apoi «Stai, că nu!». Superi pe toată lumea, te dezamăgeşti şi pe tine şi nu are rost', a declarat Teo.

Teo speră să poată răspunde unei oferte în acest an. „O să pot în trei luni, în şase luni, lucru pe care de altfel l-am şi spus (la negocieri – n.r.). Ofertele vor reveni. Acestea n-au fost niciodată închise, n-a ieşit niciodată cu înjurături sau cu închis nervos de uşi, nici pomeneală', a explicat realizatoarea tv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare