Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir revine cu un nou proiect. Primul invitat va fi Mircea Badea. Cei doi făceau spectacol împreună în urmă cu două decenii

Teo Trandafir revine cu un nou proiect. Primul invitat va fi Mircea Badea. Cei doi făceau spectacol împreună în urmă cu două decenii
13

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir este gata să apară în fața camerelor de filmat într-un nou proiect. Primul invitat al prezentatoarei va fi nimeni altul decât Mircea Badea, cel alături de care Teo a prezentat numeroase emisiuni.

Teo Trandafir revine în fața camerelor de filmat cu un nou proiect

Teo Trandafir debutează în lumea podcast-urilor cu proiectul intitulat „Gând la gând”, iar primul său invitat va fi Mircea Badea, partenerul său de emisiune în primele etape ale carierei, conform informațiilor furnizate de Pagina de Media.

În luna august, a fost confirmat faptul că Teo Trandafir a încetat să mai aibă rolul de prezentatoare la Kanal D. Cu toate acestea, prezentatoarea a menținut un contract cu postul de televiziune, dar emisiunea sa, „Teo Show”, nu a mai făcut parte din grila de toamnă.

În această perioadă, Teo Trandafir a continuat să lucreze, dar a făcut trecerea la radio. În colaborare cu Mihai Hînda, ea prezintă emisiunea „Bară la Bară” de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls. Acum, vedeta anunță lansarea unui nou proiect, podcastul „Gând la gând”, iar primul invitat va fi unul pe măsură.

Vestea bună a fost dată chiar de către Teo Trandafir, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook. „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi. ??? #gandlagandcuteo”.

„Domnu Badea, ați consumat băuturi alcoolice”. Mircea Badea a întârziat la emisiune, după ce a fost oprit de PolițieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Într-un interviu acordat pentru Pagina de Media, Teo Trandafir a oferit mai multe detalii despre noul proiect în care este implicată și a ținut să mulțumească tuturor celor care au sprijinit-o pentru a-și transforma visele în realitate.

„Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita. Nu voi uita că aceşti oameni, atunci când am pornit proiectul, au venit să mă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Alături de acești oameni voi fi şi eu când le va fi lor greu”, a declarat Teo Trandafir.

Mircea Badea va fi primul invitat al Teodorei Trandafir

Pentru episodul de debut al podcastului său, Teo Trandafir îl are ca invitat pe Mircea Badea. Cei doi au o relație specială care datează de peste 20 de ani, din mijlocul anilor ’90, când colaborau la emisiunea „Dimineața devreme” de la Tele 7 abc.

Mai târziu, au devenit gazdele emisiunii „Teo și Mircea Șou” de la Antena 1, prezentată în fiecare dimineață de luni până vineri. Ei au continuat să colaboreze și în weekend sub un alt nume: „Teo și Mircea… reȘou”. Acum, spre bucuria fanilor, vor sta față în față pentru a depăna amintiri și a rememora vremurile în care s-au lansat în televiziune.

Sursă foto: Kanal D – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton