; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir pune din nou „Pariu cu viața”

10 August 2012

Teo Trandafir s-a întors la filmările pentru sezonul trei din „Pariu cu viața'. Rolul polițistei Zâna Crăciun a venit ca o adevărată provocare pentru vedeta Pro TV, care s-a adaptat uşor ritmului de la filmări.

Pentru că s-a ataşat rapid de noii colegi, Teo a aşteptat cu nerăbdare momentul întoarcere pe platourile din Buftea.

“A fost cu dor. Cam ăsta ar fi răspunsul. Deşi sunt printre cei nou-veniţi în această echipă, am fost primită cu aplauze şi încurajări, asta m-a făcut să înţeleg că dacă sunt atentă şi muncesc aşa cum văd la colegii mei, n-are de ce să nu iasă bine. Talentul lor îl compensează pe al meu”, a spus Teo.

Teo nu iubeşte vacanţele

“În momentul în care a venit vacanţa, pentru mine era a doua zi după nuntă, deci aveam multe de vorbit, de povestit, aşa că am lăsat-o după vacanţă, care, slavă Domnului, s-a terminat. Nu-mi prea plac vacanţele, mai ales când iubesc ce fac”, a mărturisit vedeta Pro TV.

În zilele de vară, Teo Trandafir s-a relaxat şi s-a bucurat de compania noii ei familii, însă o vacanţă propriu-zisă, cu o destinaţie frumoasă şi însorită se va concretiza anul viitor.

“Soţul meu şi cu mine am trăit în ultimele câteva luni cât alţii în zece ani. Am fi avut mare nevoie de o vacanţă, dar, cum nu toate lucrurile “pică” în viaţă aşa cum ne-am dori, anul acesta nu e unul în care programele noastre să coincidă. Încă nu am plecat în voiaj de nuntă”, a spus Teo.

Se va uita la sezonul 3 din Pariu cu viata' din mai multe motive

“Eu mă uit pentru că mă fascinează copiii ăştia de liceu care cântă, dansează şi învaţă în acelaşi timp. Toţi cunoscuţii mei mă întreabă dacă vocile lor sunt vocile lor. Evident! Copiii ăştia cântă! Mă uit pentru actorii formidabili pe care am şansa să-i revăd: Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Gheorghe Visu, Marin Moraru, Radu Gabriel, ce să mai spun? Mă uit şi ca să mă văd pe mine, o nebună care se reinventează la 45 de ani, cu ajutorul acestor oameni…”, a adăugat Teo.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare