; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo trandafir 2

Teo Trandafir păstrează un cadou primit de Crăciun, în urmă cu 44 de ani

12 December 2016

Teo Trandafir a dezvăluit însemnătatea unui cadou special primit de Crăciun, pe când avea doar patru ani. Constrânsă de împrejurări, în copilărie vedeta și-a petrecut sărbătorile de iarna în incinta unui spital, acolo unde tatăl ei profesa ca medic.

Teo își aduce aminte cu nostalgie momentul când a primit în dar prima instalație de brad, pe care o păstrează și astăzi.

[Not a valid template]

„Îmi aduc aminte că locuiam cu părinții, la țară, într-un spital (tatăl meu, medic fiind, era mutat din sat in sat și locuiam în spital sau într-o anexă a spitalului), aveam patru ani și îmi doream foarte tare o instalație de brad. Un prieten al tatălui meu, pe nume Aurel, a venit și mi-a adus instalația mult dorită. Asta se întâmpla acum 44 de ani, ca să înțelegeți cât de mult m-a marcat acest moment, de am ținut minte exact. 🙂 Instalația de brad o am și acum, și încă funcționează, culmea. Erau niște lumânări din plastic, dar mi se părea cel mai frumos lucru. Până atunci văzusem doar artificiile de se așezau în brad', a povestit Teo Trandafir.

Pe Teo o puteți urmări prezentând alături de Bursucu emisiunea „Teo Show', difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Teo Trandafir se așteaptă la surprize de ziua ei

Teo Trandafir: 'Acum 20 de ani, televiziunea se făcea de plăcere'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare