; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir nu îşi doreşte rochie de mireasă albă

17 April 2012

teo-trandafir-scrisoareTeo Trandafir a declarat că nunta ei cu Constantin Iosef va avea loc la vară, undeva la ţară, dar şi că nu vrea să îmbrace o rochie clasică de mireasă, scrie Libertatea.ro.

Rochie albă mi se pare uşor exagerat la 43 de ani, după ce am trecut prin nişte lucruri în viaţa mea. Dar va fi o rochie frumoasă, despre care habar nu am, pentru că nu mă pricep la haine deloc. Va fi o rochie Liza Panait, carea creează pe sufletul meu', a povestit Teo.

Într-un interviu acordat în emisiunea Poveştiri adevărate', Teo a mai spus că a avut emoţii când şi-a văzut logodnicul, pe atunci doar un cunoscut de pe Facebook, în aeroport.

Am crezut că fac infarct la prima întâlnire. Eram la aeroport. L-am tot aşteptat. Tot nu ieşea şi, la un moment dat, iese cel mai frumos bărbat. Atunci am ridicat mâna sus. Asta a fost dragoste la prima vedere. Eu m-am îndrăgostit pe Facebook', a mărturisit Teo.

Ea a mai spus că a fost cucerită de felul de a fi al lui Constantin. Cât despre modul în care a fost cerută de soţie, Teo a spus că a spus da' după ce a fost întrebată dacă Vrei să fii leoaica mea?'.

Nunta se va face acasă. Acolo sunt visurile mele, acolo sunt pietrele mele, acolo sunt băncile mele, acolo este lacul meu, cu raţele mele, cu norii mei, cu cerul meu. La Buftea', a spus Teo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare