; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo: „Nu am crezut niciodată în căsătorie!”

26 May 2012

Duminică, 27 mai, Adelina Pestrițu vă așteaptă la o nouă ediție „D Paparazzi', de la ora 19.45, la Kanal D. În această săptămână, Jorge vorbește despre cum este viața lui după divorț, iar Teo Trandafir ne dezvăluie câteva secrete ale relației ei cu viitorul soț.

Jorge trece printr-o perioadă destul de tensionată a vieții lui; cu toate că este într-un divorț extrem de mediatizat, acesta declară că are o viața frumoasă acum:

Acum, viața mea este dulce și picantă. E bine, e frumos!'.

Teo se pregătește de nuntă

Teo Trandafir se pregătește pentru cea mai importantă zi din viața ei, nunta. În această vară, vedeta va spune Da!' cererii în căsătorie venite din partea logodnicului ei, Constantin Iosef. Cum de a ales să facă acest pas într-un timp atât de scurt, dar și în ce fel privea căsătoria, aflați de la Teo.

Ori suntem inconștienți, ori suntem foarte înțelepți, din două una, istoria va demonstra. Avem incredibil de multe lucruri în comun, incredibil, totul e un semn. Ascultăm aceeași muzică, ne plac aceleași poezii, citim aproximativ aceleași cărți, ne uităm la aceleași filme și ce nu făceam înainte, învățăm unul de la altul. Eu nu ies din casă, de exemplu, nu ies, el m-a învățat să o fac și pe asta.

Eu nu am crezut niciodată în căsătorie, niciodată! Mi s-au deschis ochii, acum cred în asta, cred în jurăminte(…). Cred că te duci cu alesul inimii tale, de mână, în fața lui Dumnezeu și spui:<>. De asta am și avut întotdeauna rețineri. Acum nu mai am', a declarat Teo Trandafir.

Citește și:

Teo Trandafir nu îşi doreşte rochie de mireasă albă

Teo Trandafir se mărită chiar de ziua ei de naștere

Teo Trandafir: Mă mărit în acest an, la vară

Cine este viitorul soț al lui Teo Trandafir

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare