Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir, motivul real pentru care nu a fost la nunta lui Bursucu. „Familia nu m-ar fi iertat. A fost o alegere grea”

Teo Trandafir, motivul real pentru care nu a fost la nunta lui Bursucu. „Familia nu m-ar fi iertat. A fost o alegere grea”
10

de Roxana Mirea,

Recent, Teo Trandafir a spus care este motivul real pentru care nu a fost la nunta lui Bursucu. Absența prezentatoarei TV de la marele eveniment a fost una notabilă, cu atât mai mult cu cât ea și Bursucu au fost colegi de platou la emisiunea „Teo Show” timp de ani de zile. În plus, sunt și foarte buni prieteni. Iată ce a dezvăluit acum Teo Trandafir.  

De ce Teo Trandafir nu a fost la nunta lui Bursucu 

După 11 ani de relație, Bursucu și iubita lui, Andreea, s-au căsătorit. Nunta a avut loc pe 14 octombrie 2023, într-un local superb din Constanța. De la marele eveniment, nu au lipsit colegele lui Bursucu: Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi. Teo Trandafir nu s-a numărat printre invitați, lucru care a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că ea și Bursucu au fost colegi de platou la emisiunea „Teo Show”. Acum, la câteva luni distanță de la frumosul eveniment, Teo Trandafir a mărturisit că a avut un eveniment important în familie de la care i-a fost imposibil să lipsească.  

Din fericire cumva și din nefericire altcumva, în aceeași zi am avut și eu un eveniment, la fel de important, în familie. Familia nu m-ar fi iertat niciodată dacă aș fi lipsit. A fost o alegere grea. Dar el știe, pentru că i-am și spus, că sunt alături de el cu gândul și cu sufletul. M-am gândit să dau o fugă până la Constanța cât să îi văd și să mă întorc, însă nu era un scenariu realist, pentru că se termina evenimentul din familia mea”, a spus Teo Trandafir, pentru revista VIVA!. 

Bursucu, la un pas de a ramane paralizat  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Teo Trandafir, despre compromisurile din carieră 

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi. Recent, a revenit și la radio cu emisiunea „Bară la bară”, dar și pe micul ecran, în noul proiect „Folow us!”, pe care-l prezintă alături de Ilinca Vandici, la Kanal D2. Teo Trandafir a mărturisit că nu a făcut niciodată compromisuri în ceea ce privește cariera și că ascensiunea ei a fost una lină. 

„Nu mi s-a întâmplat să fiu în situația de a face compromisuri pentru că am avut o ascensiune lină. Mi-a fost foarte greu să trec la televiziune, dar l-am avut alături pe Mircea Badea și mi-a fost ușor. Nu am avut nici momente în care să doresc să spun „NU. Mi s-a propus, într-adevăr, la un moment dat un format pe care nu puteam să îl fac fizic, știam că nu puteam să îl duc. Le-am explicat atunci șefilor mei de ce nu aș putea și m-au înțeles perfect”, a dezvăluit Teo Trandafir, pentru sursa menționată anterior.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton