Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir, motivul pentru care a lipsit de la nunta lui Bursucu. Noi imagini de la marele eveniment

Teo Trandafir, motivul pentru care a lipsit de la nunta lui Bursucu. Noi imagini de la marele eveniment
12

de Roxana Mirea,

Teo Trandafir a fost marea absentă de la nunta lui Bursucu, eveniment ce a avut loc sâmbătă, 14 octombrie 2023. Mulți s-au întrebat de ce nu a venit la nuntă, cu atât mai mult cu cât ea și Bursucu au fost colegi de platou la emisiunea „Teo Show” timp de ani de zile. Iată ce a declarat Teo Trandafir.  

De ce Teo Trandafir a lipsit de la nunta lui Bursucu 

După 11 ani de relație, Bursucu și iubita lui, Andreea, s-au căsătorit. Nunta a avut loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, într-un local superb din Constanța. De la marele eveniment, nu au lipsit colegele lui Bursucu: Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi. Teo Trandafir nu s-a numărat printre invitați, lucru care a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că ea și Bursucu au fost colegi de platou la emisiunea „Teo Show”.  

Înainte de nunta lui Bursucu, Teo Trandafir a declarat că nu va putea fi prezentă pentru că are un alt eveniment în familie.  

Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir, pentru fanatik.ro, înainte de nunta lui Bursucu. 

Cum este Teo Trandafir când termină filmările la emisiunea de la Kanal D. Mărturisirea lui BursucuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Bursucu a avut o nuntă de vis 

La nuntă au fost prezenți peste 350 de invitați, iar toată lumea s-a simțit foarte bine. La petrecere a cântat Vali Vijelie, dar și Iulia Dumitrache împreună cu band-ul ei. 

Pe de altă parte, tortul a fost unul impresionant, având 8 etaje. Verighetele au costat 9.000 de euro. Inelul ales de soția prezentatorului a costat 6.000 de euro, fiind din aur galben de la Cartier, un brand de lux. 

Cătălin Botezatu a fost cel care i-a creat rochia de mireasă Andreei. Soția lui Bursucu a povestit că se gândea la această rochie de dinainte să vrea să fie mireasă.   

Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut”, a declarat Andreea, soția lui Bursucu. 

Teo Trandafir, motivul pentru care a lipsit de la nunta lui Bursucu. Noi imagini de la marele eveniment (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton