; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir: Mă mărit în acest an, la vară

19 March 2012

Teo Trandafir se va mărita în acest an cu un bărbat alături de care, aşa cum a declarat vedeta pentru ziarul Libertatea, „speră să îmbătrânească'. Nunta va avea loc într-unul din studiourile Media Pro de pe malul lacului Buftea peste câteva luni.

Vedeta Pro TV a povestit că s-a îndrăgostit „într-o zi. Deodată!', atunci când se aştepta mai puţin. Întrebată dacă bărbatul misterios despre care vorbeşte presa este sau nu cunoscut de public, Teo a spus:

„Eu cred că-i suficient că-l cunosc eu şi că-l cunoaşte Maia. (…) Mă mărit cu un om alături de care mă văd îmbătrânind. Şi nu, nu-l „cunoaşteţi'. Numele lui nu a apărut niciodată în presă legat de numele meu (şi, de fapt, nu a apărut în general!) şi parcă aş vrea ca lucrurile să mai rămână aşa cât s-o putea', a povestit Teo.

Despre Teo Trandafir s-a zvonit că ar avea o relaţie cu Marian Teodorescu, unul dintre cei care i-au fost alături de-a lungul carierei, dar şi în perioada de convalescenţă. Cu toate că presa îi vedea împreună, atât Teo, cât şi Marian au infirmat zvonurile.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare