Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show. Schimbarea de ultim moment anunțată de Kanal D

Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show. Schimbarea de ultim moment anunțată de Kanal D
7

de Roxana Mirea,

„Teo Show”, emisiunea lui Teo Trandafir, a fost scoasă din grila de programe a postului Kanal D. Prezentatoarea TV a confirmat vestea, iar oficialii Kanal D au făcut primele declarații despre această schimbare importantă.  

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea ei de la Kanal D 

După 10 ani, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe a postului Kanal D, potrivit paginademedia.ro. Așadar, în momentul de față, prezentatoarea TV a rămas fără niciun proiect în televiziune.  

Teo Trandafir a confirmat informația, pentru sursa menționată anterior, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre decizia postului TV de a renunța la emisiunea ei. În ultima vreme, emisiunea „Teo Show” a trecut prin mai multe formule de difuzare.  

Totuși, oficialii Kanal D spun că este vorba de „o pauză” şi că Teo Trandafir rămâne „vedeta Kanal D.” 

Emisiunea “Teo Show” se afla într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro. 

TeoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Teo Show este parte din grila Kanal D din anul 2013, când a intrat la „bătaie” cu Acces Direct, de pe Antena 1, şi La Măruţă, de pe Pro TV. Difuzată iniţial în timpul săptămânii, ziua, emisiunea a mai fost mutată în toamna anului trecut, în weekend, sâmbăta şi duminica de la ora 10.00.  

Anul acesta, în luna iulie, Teo Show a devenit late night show, cu difuzare lunea şi marţea de la ora 23.00.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton