Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir și-a pierdut memoria după cinci anestezii generale: „Am învățat din nou culorile, numerele, textele”

Teo Trandafir și-a pierdut memoria după cinci anestezii generale: „Am învățat din nou culorile, numerele, textele”
10

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir, în vârstă de 55 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment dificil al vieții sale, cel în care și-a pierdut memoria din cauza anesteziilor generale repetate. Prezentatoarea a trecut printr-un proces anevoios de recuperare și a avut nevoie de foarte multă determinare pentru a-și reveni complet.

Teo Trandafir și-a pierdut memoria după cinci anestezii generale

La începutul anului 2011, Teo Trandafir a primit diagnosticul de pancreatită acută necrozată și a fost transferată la Viena, Austria, pentru a fi supusă la două intervenții chirurgicale.

În mai puțin de o lună jumătate, ea a fost anesteziată total de cinci ori, rezultând în pierderea memoriei. Vedeta a fost nevoită să pornească totul de la zero și să învețe din nou cele mai banele lucruri, conform declarațiilor pe care le-a făcut în propriul podcast.

Teo TrandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început”, a povestit Teo Trandafir.

Ritualul pe care Teo Trandafir îl respectă în fiecare dimineață

La vârsta de 55 de ani, Teo Trandafir acordă o atenție deosebită stării sale de sănătate. A reușit să slăbească semnificativ și să-și mențină greutatea, dar acest lucru nu vine fără eforturi.

Vedeta a dezvăluit recent că adoptă o rutină zilnică în care, în fiecare dimineață imediat după trezire, consumă un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Recunoaște că acest obicei nu este unul ușor, dar susține că aduce beneficii considerabile sănătății, așadar nu intenționează să renunțe la el.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, povestea Teo Trandafir.

Teo Trandafir a debutat în lumea podcasturilor

Într-un interviu acordat pentru Pagina de Media, Teo Trandafir a oferit mai multe detalii despre noul proiect în care este implicată și a ținut să mulțumească tuturor celor care au sprijinit-o pentru a-și transforma visele în realitate.

„Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita. Nu voi uita că aceşti oameni, atunci când am pornit proiectul, au venit să mă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Alături de acești oameni voi fi şi eu când le va fi lor greu”, a declarat Teo Trandafir.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton