Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir, despre zvonurile că a fost dată afară de la Kanal D. Ce spune despre noul proiect. „Nu am plecat”

Teo Trandafir, despre zvonurile că a fost dată afară de la Kanal D. Ce spune despre noul proiect. „Nu am plecat”
7

de Redactia Tvmania,

Faptul că Teo Show a fost scoasă din grila de programe a postului Kanal D i-a uimit pe fanii lui Teo Trandafir. Ce spune prezentatoarea despre ieșirea ei de pe post.

Kanal D a renunțat să mai difuzeze emisiunea „Teo Show”, din cauza audienței scăzute pe care o înregistra. Ulterior, șefii i-au propus lui Teo Trandafir să lucreze la Radio Impuls, lucru cu care aceasta a fost de acord.

Potrivit publicației Cancan.ro, înainte de a rămâne fără emisiune, cei de la Kanal D i-au propus lui Teo Trandafir alte 3 producții, însă vedeta le-ar fi refuzat. Conform sursei citate, contractul prezentatoarei este în continuare în vigoare datorită existenței unei clauze de reziliere în valoare de 120.000 de euro.  

Prin urmare, s-a ajuns la concluzia că vedeta va rămâne angajata trustului.

Recent, într-un interviu pentru fanatik.ro, Teo a precizat că nu a fost concediată de la Kanal D, iar ea lucrează în continuare în același trust. Acum, Teo Trandafir prezintă o emisiune la radio.

Astfel, din 18 septembrie, Teo Trandafir s-a alăturat lui Mihai Hînda, la emisiunea „Bară la bară”, care se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 16.00-19.00.

Teo TrandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Postul de radio unde lucrez, Radio Impuls, face parte din același trust, nu am plecat de la Kanal D. Trecerea a fost foarte simplă, firească, având în vedere că am mai lucrat cu Mihai Hinda de-a lungul timpului. Mă simt excepțional la Bară la bară cu atât mai mult cu cât Mihai este colegul pe care și l-ar dori oricine.

Eu sunt foarte atentă ca el să se simtă confortabil, el la fel în ceea ce mă privește, așa că nu avea ce să meargă rău. Îi îndemnăm pe cititori să asculte emisiunea Bară la bară pentru o porție zdravănă de bună dispoziție.”, a mai spus Teo.

Au trecut mai bine de 30 de ani de când Teo Trandafir este la TV, dar vedeta susține că nu a fost niciodată dezamăgită, pentru că nu și-a creat în nicio clipă false iluzii.

„Întotdeauna suntem cei mai fericiți atunci când suntem foarte tineri. Așa pot să îmi explic de ce oamenii au tot felul de nostalgii. De fapt, lucrurile nu sunt legate de un loc, deși adesea se întâmplă asta, ci despre starea în care ne găsim când suntem acolo. Nu am fost dezamăgită niciodată, pentru că ar fi trebuit să mă amăgesc întâi”, a spus Teo.

Teo, despre începutul carierei la TV

Teo Trandafir a mărturisit că a avut o singură „neplăcere” în ceea ce o privește; nu îi place vocea sa, motiv pentru care a fost „singurul prezentator de radio de performanță din România care a făcut program fără cască”.

Pionier în realizarea unei emisiuni radio-televizate încă din 1994, pentru Teo Trandafir radioul reprezintă „o continuă mișcare intelectuală” și marea ei dragoste.

Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător pentru că am fost nevoită. Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac.

Luni dimineață a fost înfiorător pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…)

Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam non-stop”, a rememorat vedeta Kanal D perioada acelor vremuri.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton