Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Teo Trandafir despre al treilea mariaj. „Dragostea n-are nimic de-a face cu asta”

Ce spune Teo Trandafir despre al treilea mariaj. „Dragostea n-are nimic de-a face cu asta”
7

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir și-a deschis sufletul în timpul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici. În mod obișnuit discretă în ceea ce privește viața sa personală, vedeta a încercat să-și păstreze intimitatea departe de ochii curioși, dar acum s-a dezvăluit în fața publicului pe care l-a fascinat de-a lungul decadelor. Află ce părere are despre dragoste și despre posibila ei a treia căsătorie!

Teo Trandafir nu a avut noroc în dragoste

Cele două prezentatoare TV, apreciate și iubite de public, se pregătesc să revină pe micile ecrane începând cu 11 martie, la Kanal D2, cu o proaspătă emisiune de divertisment intitulată „Follow us!”. Înainte de premieră, Ilinca Vandici a găsit momentul propice pentru a purta o discuție cu omul pe care îl admira, cel care a contribuit la pasiunea sa pentru lumea televiziunii, nimeni alta decât Teo Trandafir.

Teo Trandafir nu a avut prea mult noroc în dragoste și a bifat două căsătorii care nu au avut un final fericit. Întrebată dacă mai crede în dragoste și în posibilitatea de a iubi din nou, prezentatoarea a oferi un răspuns sincer, cu note comice.

„Stai să mă gândesc. Nu ştiu unde aş putea să o găsesc. La mine în casă nu e şi la serviciu, nu e. Şi în rest, doar să o găsesc în maşină, pierdută pe undeva. Nu… umblu foarte puţin, ies foarte puţin, sunt un om antisocial. 

Mi-e teamă să nu fiu dezamăgită şi mai bine zic că nu şi ce o fi o fi, că Dumnezeu ştie mai bine ce face cu fiecare. De ce să stau să mă gândesc cum o să mă îmbrac eu în rochie albă şi cum o să păşesc pe tocurile mele de 20 în faţa altarului. N-are niciun rost”, a declarat Teo Trandafir.

Motivul pentru care Teo Trandafir și-ar dori să se căsătorească din nou

Deși nu se imaginează îmbrăcând rochia de mireasă din nou, Teo Trandafir este de părere că mariajul este o idee bună, strict din punct de vedere administrativ. Și-ar dori să aibă alături o persoană pe care să se poată baza atunci când trece prin situații dificile. Este dispusă să ajute și să fie alături persoanei dragi și ar vrea să întâlnească un om bun care ar face același lucru pentru ea, fără să stea pe gânduri.

Teo TrandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Da, dintr-un motiv pur administrativ. Dragostea n-are nimic de-a face cu asta. Am o vârstă, am 56 de ani mâine, poimâine, să zicem că mi se întâmplă ceva şi nu mai pot avea grijă de mine. Ce facem? Trebuie să fie cineva acolo. În cazul în care lui, că şi el ar trebui să aibă o vârstă, i se întâmplă ceva, ar trebui să mă aibă pe mine acolo. Dar dacă eu nu am puterea administrativă de a-l ajuta, de a-l duce la spital, de a-i asigura un tratament pe care el nu-l mai poate solicita… să mă pot băga…”, a răspuns Teo atunci când a fost întrebată dacă și-ar dori să se căsătorească pentru a treia oară.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipă și prezintă o nouă emisiune împreună! Este vorba despre „Follow us!”, emisiune difuzată pe Kanal D2.

„Follow us!”, emisiunea magazin prezentată de Teo Trandafir şi Ilinca Vandici, va avea premiera la Kanal D2, luni, 11 martie, de la ora 15:00.

Show-ul va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de luni până joi, şi va conţine informaţie proaspătă, din domenii diverse, de interes pentru publicul larg, precum şi dezvăluiri din showbiz şi culisele celor mai iubite emisiuni de la Kanal D şi Kanal D2, precum „Casa iubirii” sau mult asteptat-ul reality „Insula de 1 milion”, ce va începe în curând, la Kanal D. In show-ul prezentat de cele doua carismatice vedete vor fi dezbătute şi cele mai noi trenduri din online. 

Sursă foto: Kanal D – Instagram Teo Trandafir

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton