Homepage  / Vedete româneşti

Teo Trandafir a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. De ce a cerut ajutorul psihologului

Teo Trandafir a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale. De ce a cerut ajutorul psihologului
8

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite prezentatoare din România. Viața nu i-a fost însă una doar în nuanțe de roz, iar Teo Trandafir a vorbit despre momentul în care a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a putea procesa stările prin care trecea.

Teo Trandafir a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale

Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment delicat din viața sa, când a cerut ajutorul terapeutului. Inițial a fost sceptică și a crezut că nu o va ajuta cu nimic să discute cu un specialist, însă ulterior s-a convins că s-a înșelat. După o discuție de aproape trei ore cu un specialist, Teo susține că a găsit puterea de a zâmbi din nou și a înțeles care era sursa principală a nefericirii sale.

Cum arată azi fiica lui Teo Trandafir. La 19 ani, Maia a captat atenția cu ultimele imagini surprinseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu se mai putea. Adică la mine era clar că nu… Eu am refuzat terapia, bineînțeles. Aveam senzația că e o tâmpenie și că nimeni nu poate să mă mai ajute cu nimic. Pentru că eu sunt într-o gaură neagră din care nu mă mai poate scoate nimeni. La un moment dat am zis, bă, e groasă. Ajutor. Și terapeutul și-a dat seama cât de groasă era pentru că a venit la mine acasă sâmbătă dimineață, la două zile după ce sunasem, neștiind cine sunt”, a povestit Teo Trandafir, conform Unica.

„După ce m-am descărcat trei ore, am râs ca proasta. Râdeam ca proasta și mi-am dat seama: Băi, merge. Despre asta e vorba. Uitasem să râd. Știi ce m-a învățat terapeuta? O chestie foarte mișto. Zice, dumneavoastră oferiți atâta afecțiune, atâta dragoste, de unde le luați? Și mi-am dat seama că de niciunde. Deci de-aia sunt sfârșită”, a concluzionat vedeta.

Teo Trandafir a fost la un pas de a-și pierde viața în anul 2011

La începutul anului 2011, Teo Trandafir a primit diagnosticul de pancreatită acută necrozată și a fost transferată la Viena, Austria, pentru a fi supusă la două intervenții chirurgicale.

În mai puțin de o lună jumătate, ea a fost anesteziată total de cinci ori, rezultând în pierderea memoriei. Vedeta a fost nevoită să pornească totul de la zero și să învețe din nou cele mai banele lucruri, conform declarațiilor pe care le-a făcut în propriul podcast.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început”, a povestit Teo Trandafir.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir – Kanal D

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton