; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Teo Trandafir, cel mai provocator interviu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

17 November 2020

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show', va fi invitatul de marți, la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiunea difuzată la ora 23:15, la Kanal D! Realizator și prezentator TV, om de radio, Teo Trandafir este apreciată de milioane de oameni pentru originalitatea și umorul inconfundabil. A devenit un model de succes în media și e cotată ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune.

Cu sinceritatea cu care și-a obișnuit de-a lungul timpului publicul, Teo Trandafir va răspunde tirului de întrebări, atât din sfera profesională, cât și din cea personală, despre viața de om de televiziune, mamă, despre căsnicii eșuate, dar și despre scurta carieră în politică.

„Te-ai gândit vreodată la Mircea Badea ca la un posibil iubit?', „Cât de săracă ai fost?', „De ce nu au mers căsniciile tale?', „Ce ai gândit când ai aflat că nu ai nicio șansă de supraviețuire?', „Există astăzi un bărbat în viața ta?', sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări la care va răspunde Teo Trandafir, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Nu ratați un interviu extraordinar cu Teo Trandafir, marți, 17 noiembrie, de la ora 23:15, la Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare