; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir

Teo Trandafir a împlinit 52 de ani: „Anii trec, iar întrebările mele rămân”

03 June 2020

Ieri, 2 iunie, Teo Trandafir a aniversat 52 de ani de viață. Viața i-a oferit prezentatoarei TV multe surprize plăcute, dar și foarte multe încercări, care au transformat-o în omul puternic de astăzi. O femeie al cărei univers se învârte în jurul fetiței sale – Maia, ajunsă acum la vârsta adolescenței.

 

În cadrul emisiunii „Teo Show', difuzată de Kanal D ieri, Teo a primit cel mai frumos cadou chiar din partea fiicei sale. Maia a avut o apariție televizată rară în care i-a declarat mamei sale cât de mult o iubește:

„Mama este cel mai bun prieten și confident, singura persoană care știe cu adevărat cum să-ți dea un sfat și să te critice fără să te doară să-ți spună adevărul ăla dureros ca și cum ar fi miere pe suflet. Te iubesc cel mai mult și îți mulțumesc că ești aici', a descris-o Maia pe mama sa. 

La scurt timp după finalul emisiunii și Teo a făcut câteva mărturisiri pe pagina sa de Instagram: 

„Iubirea unei vieti. Cum o fi sa știi ca ești iubirea unei vieti, copilul meu, ca n-am înțeles pana acum, explica-mi tu, te rog, ca tu știi… Cum de Dumnezeu m-a ales tocmai pe mine, pentru un asa miracol, care ești tu? Anii trec, iar întrebările mele rămân. Veșnic mirata de bucuria de a vedea un curcubeu in formare, ma declar fericita. Semnătura: orice mama din lumea asta. ♥️♥️♥️'

Pe lângă Maia o serie de vedete precum Catrinel Menghia, Nadia Comăneci, Andreea Berecleanu, Fuego sau Lidia Buble i-au urat vedetei „La mulți ani'. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare