; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo si Liviu Varciu

Teo şi Liviu Vârciu vor fi gazdele emisiunii speciale de Crăciun, la Kanal D

13 December 2013

Teo si Liviu VarciuTeo Trandafir şi Liviu Vârciu le vor spune Crăciun fericit!' telespectatorilor Kanal D într-o emisiune de sărbătoare, Îmi place să-ţi mulţumesc!'.

În prima zi de Crăciun, vedetele Kanal D vor face un scurt rezumat al mulţumirilor făcute la bradul din Piaţa Unirii.

Îmi place să-ţi mulţumesc!' este o campanie demarată de Kanal D, prin care românii îşi amintesc cât de important e să spui un simplu şi emoţionant Mulţumesc!' celor pe care îi iubeşti.

Invitat în emisiunea Teo Show' de ieri, Liviu Vârciu a dezvăluit surpriza pe care le-a pregătit-o telespectatorilor, şi a mărturisit că anul acesta îşi va petrece sărbătorile alături de Teo.

Uităm să facem lucrurile astea mărunte. Sunt o grămadă de doamne de la supermarket care îţi fac ziua frumoasă, îţi zâmbesc şi-ţi spun <>. Dacă tu le-ai întoarce acel mulţumesc, sau dacă le-ai mulţumi pentru că ţi-au zâmbit, cu siguranţă ai pleca acasă mai vesel şi mai împlinit', a spus Liviu Vârciu.

Aşa de frumos ai spus, că mă cer cu tine de Crăciun. Aş dori să facem Crăciunul împreună, tu vrei?', i-a spus Teo.

Liviu Vârciu a adresat, în direct, la Teo Show, un mesaj emoţionant mamei sale: Îi mulţumesc mamei mele, pe care o iubesc şi o respect. Este eroina mea! Te iubesc şi îţi mulţumesc pentru toate zilele frumoase pe care mi le dai de când m-am născut. Mulţumesc, mama!', a declarat Liviu Vârciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare