; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo Trandafir, mărturisiri despre emisiunea de la Kanal D

Teo Trandafir a vorbit despre revenirea ei la tv

07 August 2013

Teo a vorbit, în direct din platoul Ştirilor Kanal D, despre noua ei emisiune, care va începe din toamnă.

Îndrăgita prezentatoare a declarat că are emoţii chiar şi după 20 de ani de carieră în televiziune.

Am nişte emoţii uriaşe şi le voi avea şi mai înfiorător atunci când vom începe”, a declarat Teo în interviul acordat lui Christian Sabbagh.

Teo a spus că are emoţii pentru că “ne adresăm în general unor oameni mai inteligenţi şi mai minunaţi decât noi”.

Vedeta tv a mărturisit că a luat decizia de a reveni în televiziune la rugămintea fiicei ei, dar şi datorită unor emisiuni care s-au transformat în tribunale pline de scandaluri.

“A venit din nou vremea pentru mine să fac asta. Mi se pare că televiziunile s-au transformat în tribunale. Nu mai sunt poveşti de viaţă din care să înveţi, ci sunt judecăţi, tragedii şi scandaluri disecate fără pic de umor sau înţelegere.

Importantă e povestea, nu scandalul

Eu nu pregătesc nimic, am aceeaşi echipă de 150 de ani. Vom face ce ştim să facem: aducem bună dispoziţie. Vom spune fără să rănim sau să judecăm”, a povestit Teo.

Realizatoarea tv a spus că, pentru ea, dar şi pentru fiica ei, “ultimii doi ani au fost o luptă. Ai o senzaţie că s-a terminat, dar nu e aşa. Dacă eu am reuşit, o să o facem împreună. O să vă învăţ. Se poate şi m-am întors ca să vă povestesc asta. Despre optimism şi motive e vorba”.

Teo a spus că a avut “o viaţă de vacanţă”, iar acum vrea să muncească pentru ca “echipa mea şi cu mine, nu am muncit niciodată. Am simţit că e vacanţă atunci. Cred că voi avea şansa să vă arăt, să vă demonstrez în fiecare zi că o să fie super”, a mărturisit Teo Trandafir.

Kanal D este a şasea televiziune unde Teo lucrează, după Tele 7abc, Antena 1, Pro TV, Romantica şi Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare