; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teo e suspectată de pancreatită

07 January 2011

Teo Trandafir e internată la secţia de Gastroenterologie a Spitalului Elias din Capitală, fiind suspectată de pancreatită acută, relatează Mediafax.

.
.
În continuare, fostei vedete Pro TV şi Prima i se vor face analize şi un examen computer tomograf, potrivit managerului instituţiei, Doina Dimulescu.

Teo a ajuns la spital aseară, venind direct de acasă, iar Dimulescu a precizat că politiciana este conştientă, dar suferă de deshidratare. Iniţial, ea fusese internată într-un spital privat, în dimineaţa zilei de ieri, din cauza a ceea ce vedeta a numit o criză biliară.
.
„De două zile nu mă simt bine'

Deputatul PDL a chemat ambulanţa după două zile în care nu se simţise bine. Ea a făcut primele declaraţii după internare ieri, pentru site-ul showbiz.ro.

De două zile nu mă simt bine, nu mai puteam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Am crezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa.

Doctorii m-au băgat la perfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe, să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mi respect orele de masă şi somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas sub atenţia lor în perioada următoare', a spus ea.

Teo Trandafir e deputat PDL din anul 2005 şi a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor organizate în Colegiul 19 Bucureşti. Ea a prezentat emisiuni ca Teo', la Pro TV, şi Momentul adevărului', la Prima.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare