; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO:Teo a primit un rol principal în „Pariu cu viaţa”

09 January 2012

După un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir acceptă o nouă provocare – începe 2012 într-o nouă postură, cea de actriţă în serialul „Pariu cu viaţa', al cărui nou sezon începe din 6 februarie la Pro TV.

La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din  „Pariu cu viaţa' mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor că pot face film, însă marele pariu al vieţii mele este ca, la jumătatea vieţii mele, să descopăr că pot fi şi altcineva', spune Teo.

Ce rol a primit Teo

Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tănţicăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în capitală, care face furori cu accentul ei.

După câteva săptămâni petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect în atmosfera şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă.

'Nu  eram pregatită pentru asta, pentru mine este o experienţă inedită. (…) La filmări nu există actor, regizor, maşinist, luminist care să treacă pe lângă mine şi să nu mă întrebe dacă mi-e foame, sete sau sunt obosită. Mie imi este atât de uşor pentru că toata lumea are grijă de mine', a povestit Teo.

Este doar începutul carierei lui Teo în serial

Producătorul serialului, Ruxandra Ion, spune că Teo a primit un rol principal în serial, pentru că va o va interpreta pe sora Marei Anghel (Carmen Tănase), fiica lui Silviu Crăciun (Marin Moraru) şi mama lui Rareş (Costin Sforaru).

Deşi nu o cunoşteam, Teo a fost o surpriză extrem de plăcută.  E o profesionistă, e foarte disciplinată, e un exemplu pentru generaţia tânără. Deşi are emoţii, ele nu se simt la filmare. Sunt convinsă că acesta este doar începutul carierei lui Teo în serialul şi filmul românesc', a mai spus Ruxandra Ion.

Fanul numărul unu e acasă

Acasă, Teo Trandafir are un fan înfocat al serialului, pe fiica ei, Maia, căreia i-a promis că o va lua la filmări ca să-şi cunoască favoriţii din LaLa Band.

„Maiei îi place foarte tare Andrei din LaLa Band şi, după episodul de Crăciun,  i-a plăcut atât de mult transformarea Sarei, încât a devenit personajul ei favorit', a povestit Teo.

img_8576_resize

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare