; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto Juriu editia 3

Tensiune, emoţii şi un juriu exigent în cea de-a treia ediţie a show-ului „Provocarea starurilor”

09 November 2018

O concurentă de la „Provocarea starurilor' vrea să plece de pe scenă şi să renunţe când juriul comentează evoluţia ei pe scenă. Concursul este la TVR 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00. Andreea Bănică ne dă întâlnire şi pe 10 noiembrie, să ascultăm cea mai frumoasă muzică românească.

 Vezi galeria foto >

Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru, mentorii concurenţilor „Provocarea starurilor' au lucrat cu concurenţii timp de o săptămână pentru a pregăti ediţia din 10 noiembrie. La înregistrările ediţiei 3, au de gestionat şi situaţii tensionate. Nu toţi concurenţii sunt pregătiţi pentru observaţiile critice ale juriului. Astfel că, la ediţia pe care o vom vedea sâmbătă, una dintre concurente, emoţionată şi obosită după o săptămână de repetiţii intense, este gată să plece de pe platoul de filmare, necăjită fiind când aude comentariile juraţilor ediţiei.

Fiecare dintre cei trei mentori aliniază la start câte doi concurenţi: cei care s-au calificat în urma celei de-a doua ediţii şi trei noi voci. O singură concurentă a reuşit până acum să meargă mai departe la „Provocarea starurilor', de la prima ediţie până acum. Este vorba despre Ana Maria Neatu, din echipa compozitorului Mihai Alexandru, cunoscută şi drept „fata cu părul albastru'.

Mai multe probe îi vor provoca pe tinerii interpreţi care îşi doresc un drum în muzica uşoară românească, printre care: întrebările care vizează domeniul muzicii româneşti, interpretarea unei melodii din repertoriul membrilor juriului şi interpretarea unei melodii vechi româneşti. Andreea Bănică ne dă întâlnire la TVR 1 sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 21.00, la o nouă ediţie a „Provocarea starurilor'.

Oana Sârbu, Gabriel Cotabiţă şi Ileana Şipoteanu ocupă scaunele juriului ediţiei 3 la „Provocarea starurilor'. Ei vor nota concurenţii ediţiei şi îi vor alege pe cei trei care merg în etapa următoare. Vom asculta, în interpretarea tinerilor concurenţi, şi melodiile juraţilor: „Cântă şi dansează' (Oana Sârbu), „Valsul valurilor' (Ileana Şipoteanu) sau cea a lui Gabriel Cotabiţă, „Raiul e pe pământ'.

La ediţia 3, urcă pe scena „Provocarea starurilor' concurenţii calificaţi pe 3 noiembrie, cărora li se alătură trei noi voci. Vin să îşi încerce şansa, pe lângă Ana Maria Neatu, din Bucureşti, Stelian Ciuciuc, din Focşani şi Ioana Ristea, din Bacău, pe care îi cunoaştem deja, şi Măriuca Bursuc (tot din Bacău, dar locuieşte în Constanţa), Olivia Vizitiu (Bacău) şi Theodora Socaciu (Cluj Napoca).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare