; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temptation Island – Insula iubirii (5)

Temptation Island | Radu Vâlcan: „Până și aerul e puțin picant în Thailanda”

16 March 2015

O insulă, două resorturi despărțite de vegetație luxuriantă, patru cupluri, 12 ispite și nenumărate capcane.

În timpul celor 15 zile petrecute în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru cel mai nou reality show al Antenei 1, „Temptation Island – Insula iubirii', cuplurile care au decis să își supună relația la testul suprem au avut de înfruntat nu doar neîncrederea, frica de a-și pierde relația și gelozia, ci și temperaturi foarte ridicate, de 38 de grade Celsius.

[Not a valid template]

Pe lângă tentațiile picante care le-au testat pasiunea pentru partener, concurenții au fost nevoiți să le facă față și celor culinare.

„Pentru că am mai fost în Thailanda, i-am avertizat pe colegii mei că nu există mâncare care să nu fie măcar puțin picantă. Unii nu m-au crezut, dar s-au convins imediat. Până și aerul pe care-l respiri este puțin picant', povestește amuzat prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan.

Nimic nu i-a dat bătăi de cap lui Radu în afară de orele puține de odihnă. Fiind o producție pentru care s-a filmat 24 din 24, prezentatorul s-a văzut nevoit să facă față ritmului solicitant cu toate că reușea să doarmă extrem de puțin.

„Orele puține de somn ne-au pus în dificultate pentru că ne odihneam între două și trei ore', mărturisește Radu.

Peste 50 de oameni au făcut parte din echipa care se află în spatele reality show-ului, 30 dintre ei fiind români. Cei 20 de thailandezi care s-au alăturat celor de la Antena 1 sunt oameni care au lucrat și pentru pruducții precum „James Bond', „Hangover' și „Survivor: Thailand'.

„Temptation Island – Insula iubirii' a fost filmat cu 21 de camere, 12 dintre acestea fiind de supraveghere. Imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi au adunat nu mai puțin de 7.020 de ore de brut, ceea ce înseamnă aproape 300 de zile.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare