; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Temptation Island – Insula Iubirii”

„Temptation Island – Insula Iubirii”, la Antena 1 | Filmările au loc în Thailanda

17 December 2014

Postul Antena 1 va lansa în primăvara anului 2015 un nou format, Temptation island – Insula iubirii, ce va fi filmată în Thailanda, anunță postul de televiziune. Show-ul va fi produs de Claudiu Oprea, producătorul „X Factor' de la Antena 1.

„Temptation Island – Insula Iubirii' (2)

Formatul emisiunii este foarte asemănător cu producția Vara ispitelor (format local), difuzat de Pro TV la începutul anilor 2000.

„Cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas își vor putea testa relația prin intermediul acestui reality –show și vor afla astfel daca cel/cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor', anunță postul de televiziune. Opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

„Temptation Island – Insula Iubirii'

Emisiunea „Vara ispitelor', produsă atunci de Mona Segall, a lansat vedete precum Cosmina Păsărin (venită la emisiune alături de iubitul ei), dar și „ispitele', Bogdan Vlădău și Victor Slav, scrie Paginademedia.ro.

Formatul emisiunii a ajuns până acum în 19 țări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Argentina, Rusia, Suedia, Danemarca și Portugalia.

Filmările se vor desfășura în sistem de reality, participanții fiind supravegheați 24 de ore din 24. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate.

Antena 1 a deschis deja lista pentru cei care își doresc să participe la „Temptation Island-Insula Iubirii' pe casting.a1.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare