; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Insula iubirii

„Temptation Island – Insula iubirii” ajunge duminica aceasta la final

10 July 2015

În urmă cu trei luni, patru cupluri au decis să își testeze relația într-un paradis exotic. Cele 12 ispite au schimbat evoluția cuplurilor și, totodată, soarta lor, iar după doar două săptămâni, nenumărate limite au fost depășite, iar bariere, spulberate.

insula iubirii

Duminică, 12 iulie, de la 20:30, Deea, Loredana, Andreea și Alina vor avea parte de cea mai aprinsă ceremonie a focului: cea în care își vor revedea partenerii și vor decide dacă rămân sau nu împreună.

„În acest reality, femeia a greșit mai mult decât bărbatul, asta e clar', declară Symona, una dintre ispite. „Eu cred că ei își vor da seama ce au făcut abia atunci când se vor uita la televizor', completează ea.

Va reuși Cristi să o ierte pe Deea? Va putea Loredana să treacă peste dezvăluirile făcute de Liviu? Va dori Bogdan să închidă ochii și să pretindă că nu a existat niciun fel de flirt între Andreea și Matei? Se vor mai căsători Alina și Alex, cei care au deja toate detaliile nunții puse la punct?

Câți dintre ei se vor putea privi în ochi după ce se vor revedea, câți se vor bucura că își revăd partenerul și, mai ales, câți vor ști să accepte cu demnitate tot ceea ce s-a întâmplat în partea cealaltă a insulei, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare