; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_111MG_7748

„Temptation Island – Insula iubirii” a fost filmat cu 35 de camere, 24 de ore din 24

09 May 2016

Cinci cupluri își testează relația în noul sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii', iar pentru asta e necesar ca niciun gest și niciun cuvânt să nu fie ușor de uitat.

[Not a valid template]

Concurenții și ispitele au fost filmați timp de 18 zile, 24 de ore din 24 cu nu mai puțin de 35 de camere de luat vederi: 20 dintre acestea au fost de supraveghere, 13 mobile și două drone. Echipa de producție a fost formată din aproape 100 de persoane, 30 dintre care de origine thailandeză. Ca și sezonul trecut, oboseala a pus stăpânire atât pe producători, cât și pe Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii. „Căldura excesivă și puținele ore de somn ne-au dat cele mai mari bătăi de cap. Asta s-a întâmplat însă la început, apoi ne-am adaptat condițiilor. Frumusețea locului este năucitoare, contactul cu oamenii, cultura și obiceiurile acestora, arta culinară, totul a fost perfect, exact pe gustul meu', a povestit Radu Vâlcan.

Cei care se îndoiesc de ritmul infernal de filmare trebuie să afle următoarea informație: Radu nu și-a cumpărat absolut nimic din Thailanda. „Nu am avut timp de cumpărături. Până și Adelei i-am cumpărat pe fugă ceva din aeroport', dezvăluie prezentatorul reality show-ului.

Despre „Temptation Island – Insula iubirii', mai puteți citi:

„Temptation Island – Insula iubirii': ispitele masculine

Ispitele feminine din al doilea sezon „Temptation Island – Insula iubirii'

Cinci cupluri își vor testa relația la „Temptation Island – Insula iubirii'

Din 11 mai, la Antena 1, începe „Temptation Island – Insula iubirii'

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare