; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televiziunea americană AMC

Adio MGM Channel! | Televiziunea americană AMC se lansează în România

04 November 2014

Televiziunea de filme şi seriale AMC, unul dintre cele mai importante şi populare branduri TV din SUA, va fi lansată în România pe 5 noiembrie, înlocuind MGM Channel.

Televiziunea americană AMC

Din 5 noiembrie, canalul favorit al Americii vine în România, vine în casele noastre!', a transmis astăzi compania AMC Networks, care deţine televiziunea AMC.

AMC Networks şi-a anunţat încă din luna august intenţia de a transforma televiziunea de filme MGM Channel în AMC, începând din această toamnă, la nivel internaţional.

AMC Networks a anunţat, atunci, schimbarea imaginii şi denumirii MGM Channel în AMC', rebrandingul marcând extinderea în afara spaţiului nord-american a AMC, unul dintre cele mai populare şi premiate branduri din televiziune.

Astfel, AMC Networks a început lansarea televiziunii AMC în versiuni locale, pe cablu şi pe platformele de satelit, în Europa, America Latină, Asia şi Orientul Mijlociu, în toamna lui 2014. De asemenea, împreună cu această lansare vor veni la pachet serviciile AMC video on demand (VOD), High Definition (HD) şi servicii de tipul TV Everywhere' (TV Pretutindeni').

Din 5, respectiv 6 noiembrie, noul post AMC România (fostul MGM) va difuza în exclusivitate la noi două seriale dramatice americane nou-nouţe, care au prins la public şi au fost reînnoite pentru sezonul doi. În plus, pe lângă programul original venit din studiourile proprii ale AMC Networks, AMC va difuza filme populare, premiate, de la cea mai mare filmotecă mondială, inclusiv de la MGM, Paramount şi Sony.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare