; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victoria

Televisa pregătește o nouă variantă a telenovelei „Victoria”

18 June 2020

Compania Televisa a anunțat la începutul acestei săptămâni că pregătește o nouă variantă a telenovelei „Victoria', care i-a avut în rolurile principale pe Victoria Ruffo și Arturo Peniche.

Telenovela pe care am putut-o urmări și pe micile ecrane din România a fost difuzată în țara de origine în 2008 și produsă de Telemundo.

Acțiunea redă povestea unei femei mature care, după ce a fost abandonată de soțul său, se îndrăgostește de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Telenovela a fost produsă pentru prima dată în Columbia în 1993 și a purtat numele „Senora Isabel', iar de atunci au fost realizate mai multe versiuni în diferite țări, cea care a avut succes însă fiind cu Victoria Ruffo.

Televisa a anunțat la un deceniu de la difuzarea variantei „Victoria' ca va face un remake după această poveste a cărui scenariu va fi scris de Leonardo Padron, cel care s-a ocupat și de telenovela „Amar a muerte'/„Suflete pierdute'.

Producția face parte de noile proiecte ale companiei pentru perioada 2020-2021. Remake-ul se va numi „Si nos dejan', iar personajul principal se va numi Alicia. Conform celor de la People en Espanol, proiectul nu are încă distribuția confirmată.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare