; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zavala

Televisa pregăteşte o nouă telenovelă cu África Zavala în rolul principal

25 April 2018

Compania mexicană Televisa a început pregătirile pentru o nouă telenovelă, a cărei protagonistă va fi actriţa África Zavala, cunoscută la noi pentru rolurile din telenovele precum „Cununa de lacrimi', „Iubire cu chip rebel' şi „Abisul pasiunii'. Conform peopleenespanol.com, serialul se va numi „La jefa del campeón' şi va fi realizat de producătorul Roberto Gómez Fernández, care şi-a pus amprenta asupra serialelor „El hotel de los secretos' şi „Culorile iubirii'.

 

În această telenovelă, Africa o va juca pe Tita, o femeie puternică care îşi sprijină băiatul să devină un fotbalist de succes. De-a lungul episoadelor, Tita va trăi o poveste de dragoste cu personajul interpretat de Carlos Ferro („Eva Luna', „Regina inimilor').

Din distribuţia producţiei „La jefa del campeón', ale cărui filmări au început săptămâna aceasta în Mexic, mai fac parte Claudia Ramírez, Alejandra Robles Gil, Alberto Agnesi, Vanessa Bauche, Axel Rico, Raúl Coronado, Dagoberto Gama, Gemma Garoa, Lalo Palacios şi Josh Gutiérrez.

Este o poveste foarte frumoasă de care sper să vă îndrăgostiţi aşa cum am făcut-o eu. Voi da totul pentru acest proiect. Sunt foarte recunoscătoare să lucrez cu o asemenea echipă', a declarat África.

La începutul acestui an, actriţa în vârstă de 32 ani a decis să nu-şi mai ascundă relaţia cu actorul Eduardo Yáñez, care durează de 3 ani. Ea l-a apărut public pe acesta în momentul în care a fost hărţuit de fani după ce a lovit un ziarist.

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare