; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

E2143E31 D7C2 4260 9CF1 62875C4DB56E

Televisa a ales-o pe cea care va fi noua Rubi! Aflaţi cine este actriţa!

03 June 2019

Televisa pregăteşte o nouă versiune a telenovelei Rubi', care a făcut furori în 2004, şi care a avut-o pe Bárbara Mori în rolul principal.

 

 găsirea unei protagoniste a fost un lucru greu de realizat. Au fost luate în calcul nume precum Alejandra Espinoza, Claudia Martín şi Macarena Achaga, iar în cele din urmă producătorii au ales-o pe Camila Sodi (nepoata Thaliei),cunoscută pentru rolurile din „Te provoc să nu ma părăseşti', „Falsa identidad' şi Inocente de ti'.

 

Noua versiune a serialului „Rubi' va fi produsă de W Studios,iar scenariul va fi scris de Leonardo Padrón. Acesta şi-a pus ampreunta unei telenovele care a avut succes anul acesta în Mexic, Amar a muerte', cu Angelique Boyer şi Michel Brown în rolurile principale. Rubi' a cucerit telespectatorii din întreaga lume spunând povestea personajului cu acelaşi nume, o femeie care îi foloseşte farmecele pentru a avea un trai luxos şi care îşi trădează cea mai bună prietenă (Jacqueline Bracamontes), manipulându-i iubitul (Sebastián Rulli). Anul trecut, Camila (33 de ani) a jucat în serialul columbian de acţiune Wild District', realizat de Dynamo Producciones pentru Netflix, care a ajuns la sezonul 2.  

Barbara Mori (41 de ani), cea care a în trecut a intrepretat-o pe Rubi, s-a dedicat în ultimii ani cinematografiei, iar în prezent filmează pentru pelicula Guia para el viajero que no quiere preguntar'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare