; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon, 21 martie (4)

Telespectatorii au decis prin vot. Încă un membru din echipa Războinicilor a fost eliminat de la „Exatlon”

22 March 2018

A fost o seară plină de tensiune și adrenalină, duse la cote maxime la „Exatlon', Războinicii au trecut prin stări care mai de care mai complexe, de la bucurie la tristețe fără margini. După ce i-au înfrânt pe Faimoși cu scorul de 10 la 7 și au câștigat premiul pus la bătaie – o noapte petrecută în cea mai luxoasă vilă de pe insulă și mâncare din belșug – momentul din Arenă a fost unul foarte dificil pentru cei șase Războinici.

 

În urma voturilor publicului, Cosmin Cernat a dat verdictul: Mariana a părăsit competiția „Exatlon'. O liniște apăsătoare s-a lăsat aseară în Arenă, după acest moment, părea că nimeni nu se aștepta la această eliminare, nici coechipierii ei, dar nici adversarii. Cu fruntea sus, ca o învingătoare, Mariana și-a luat adio de la premiul de 100.000 de Euro, și-a îmbrățișat colegii de echipă și i-a îmbărbătat.

 

„Este un moment greu! Astăzi i-am spus Alinei să fie puternică pentru că simțeam că voi pleca acasă! A fost o experiență foarte frumoasă… Mulțumesc colegilor mei, țin foarte mult la ei! Mă bucur enorm că am putut face parte din ', au fost cuvintele Marinei, înainte de a-și lua rămas bun.

 

Înainte de anunțul eliminării, fosta concurentă „Exatlon' a rememorat unele dintre cele mai grele momente din concurs și a vorbit depre prietenia extraordinară pe care a legat-o cu Alina, ținând un discurs emoționant în fața tuturor, care parcă prevestea plecarea ei. Fire altruistă, sportiva și-a deschis sufletul în fața tuturor și a comparat „Exatlon' cu cele mai marcante momente din viața ei. 

„Sunt momente când îmi vine să plâng, când îmi aduc aminte că am dormit în coteț cu niște oameni, când bătea ploaia foarte tare și noi ne strângeam precum puii lângă cloșcă. I-am zis Alinei că publicul va decide. Așa cum am împărțit mâncarea cu colegii de aici, îmi aduc aminte că și la casa de copii unde am crescut până la vârsta de 9 ani, împărțeam fiecare gram de mâncare', a povestit Mariana.

 

Prezentatorul emisiunii a încheiat seara de miercuri din Arenă cu o surpriză pentru cei rămași în concurs, referitoare la regulamentul „Exatlon'. Începând de sâmbătă, aceștia își vor putea alege adversarul, fără să mai apeleze la strategiile de echipe cu care au fost obișnuiți până aseară.

„De la jocul următor, alegerile vor fi făcute individual, deci puteți alege pe cine vreți! Și voi, și Faimoșii! Nu va mai exista momentul strategiilor. Acesta este regulamentul și el se aplică în momentul în care apar aceste discrepanțe numerice foarte mari între echipe', a anunțat Cosmin Cernat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare