; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pablo Lyle 865x606

Telenovelistul Pablo Lyle („Blestemul meu iubit”) este acuzat de omor și-și așteaptă procesul

28 April 2020

Din martie anul trecut, viața lui Pablo Lyle s-a schimbat total, în rău. Actorul cu o carieră promițătoare, care trecuse cu succes de la telenovele la Netflix, trăiește în arest la domiciliu în Miami și nu are voie să se întoarcă în Mexic, după ce a fost acuzat de omor involuntar.

 

Incidentul de la care a pornit totul, scrie Miami Herald, s-a petrecut pe 31 martie 2019, când, într-un caz de violență pe șosea înregistrat de camerele video, telenovelistul i-a tras un pumn unui bărbat de 63 de ani, acesta murind patru zile mai târziu, la spital.

 

Ulterior, actorul a fost acuzat de omor involuntar și plasat în arest la domiciliu, în Miami – Lyle având asupra lui nonstop și un dispozitiv de supraveghere personală. De atunci, avocații actorului au încercat de două ori să obțină retragerea acuzațiilor – o dată în august trecut, a doua oară acum câteva zile, pe 22 aprilie – dar de fiecare dată, legitima apărare invocată în fața curții a fost respinsă. Mai mult, lui Pablo Lyle i s-a interzis să părăsească SUA atunci când a vrut să se întoarcă în țara natală, tocmai pentru a nu putea fugi de proces.

 

Următoarea înfățișare a actorului mexican în fața instanței ar trebui să aibă loc pe 5 iunie, scrie People en Español.

Pe Pablo Lyle îl puteți urmări la Pro Gold, în telenovela „Blestemul meu iubit' („Mi adorable maldicion'), difuzată de luni până duminică de la 22.30, dar și la Netflix, în serialul „Yankee', despre un american din Arizona care trece granița în Mexic și se implică în traficul de droguri. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare