; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovelistul Jaime Camil se face prezentator

31 August 2010

Îl mai ţineţi minte pe Jaime Camil, doctorul Santiago Lopez Carmona din telenovela Toantele nu merg în rai', difuzată în 2008 de Acasă? Actorul mexican, despre care presa a scris că a avut, în trecut, o relaţie cu Jacqueline Bracamontes (protagonista serialului Predestinaţi'), revine pe micile ecrane din ţara sa ca prezentator al unui show grandios.

Jaime şi-a revenit repede după accidentul la mâini de la începutul lunii august, când s-a tăiat într-un geam, în timp ce filma o reclamă în Guadalajara.

Emisiunea pe care o va găzdui Jaime va fi difuzată pe canalul History Chanel începând cu luna septembrie şi se va numi El gran mexicano' (Cel mai mare mexican'). În cadrul acesteia, telespectatorii vor putea vota personalitatea care reprezintă cel mai bine Mexicul.

Cel mai mare mexican' va fi desemnat în ultima ediţie a show-ului, care va fi difuzată pe 24 octombrie, iar Jaime este încrezător ca emisiunea este bine realizată şi că publicul o va plăcea'.

În ceea ce priveşte actoria, Jaime Camil (37 de ani) a declarat că deocamdată vrea să ia o pauză de la telenovele şi să se axeze pe cinematografie. Anul viitor, el va avea premiera la pelicula de aventuri Salvando al soldado Pérez'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare