; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovela “Un colţ de Rai”, la cheremul fanilor

17 October 2012

Telenovela Un colţ de Rai' (difuzată la noi de postul Acasă) se va termina în curând în Mexic (ultimul episod fiind programat pentru 9 noiembrie). Pe ultima sută de metri, au existat numeroase modificări în poveste, dictate de fanii serialului. Aceştia nu au gustat prea mult latura religioasă a telenovelei sau faptul că Pedro Fernandez (cunoscut şi pentru cariera de cântăreţ) a trebuit să joace rolul unui preot.

Astfel că, personajele principale au trecut, în ultima lună, prin mai multe schimbări. Renata (Maite Perroni) a devenit mai impulsivă, mai curajoasă, în stare să înfrunte situaţii dramatice. Iar Chava (Pedro Fernandez) a renunţat la sutană pentru a începe o viaţă nouă, doar ca să o recucerească pe Renata.

Telenovela a avut de la început multe accente comice amestecate cu teme religioase, iar acest lucru nu a ajuns la inima telespecatorilor, care l-au considerat o lipsă de respect la adresa Bisericii Catolice. Lumea nu a acceptat asta, însă nu ne-am dat seama de la început, asta a fost greşeala noastră', a zis producătoarea Giselle González.

Misiunea companiei Televisa nu a fost niciodată să jignească publicul, ci doar să-l binedispună. De aceea, am şi decis să-i schimbăm obiceiurile lui Chava. Mexicul este un oraş plin de catolici şi toţi ne-au zis că nu e posibilă relaţia dintre un preot şi o tânără', a mai adăugat ea.

După ce au avut loc schimbările în povestea serialui, audienţa a început să crească. Filmările sunt acum pe final, iar Maite şi Pedro au declarat pentru esmas.com că finalul va fi plin de surprize şi că vor exista momente când între cele două personaje se va instala gelozia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare