; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5096751901_d3f06db287_b

Telenovela „Triumful dragostei”, cu Maite Perroni și William Levy, va putea fi revăzută la Happy Channel

24 March 2020

Happy Channel continuă să difuzeze telenovele clasice, care au avut succes cu mai mulți ani în urmă. Astfel, din 4 aprilie, puteți revedea „Triumful dragostei' („Triunfo del amor'), o producție mexicană din 2010, cu Maite Perroni și William Levy în rolurile principale.

Maximiliano (William), fiul vitreg al unui celebru designer de modă, Victoria (Victoria Ruffo), se îndrăgostește de Maria Desamparada (Maite), o tânără modestă care se angajează ca model la casa de modă a Victoriei. Dragostea celor doi va fi pusă însă la grele încercări. Tatăl lui Maximiliano este jucat de Osvaldo Rios, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Erika Buenfil, Daniela Romo, Diego Olivera, Livia Brito, Pablo Montero, Carmen Salinas și Dominika Paleta.

Ultimul proiect al lui William este pelicula filmată în Republica Dominicană, „Killing Sarai' („En Brazos de un Asesino'), care a avut premiera anul trecut. Maite a terminat filmările la serialul „Herederos por accidente' și ar fi trebuit să joace anul acesta în două filme, „Infidel' și „Over The Border', dar cu siguranța pandemia i-a schimbat programul. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare