; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Teniasquesertu televisa telenovelas ariadnediaz andrespalacios

Telenovela „Te voi găsi, te voi iubi” are premiera la Pro 2 pe 7 iunie

03 June 2019

De vineri, 7 iunie, ora 18.00, Pro 2 va difuza telenovela „Te voi găsi, te voi iubi' („Tenías que ser tú'), cu Ariadne Díaz în rolul principal.

Producţia a fost difuzată în Mexic anul trecut şi este un remake al serialului chilian „Ámbar', iar din distribuţia ei mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi: Andres Palacios, Arturo Peniche, Chantal Andere, Grettell Valdez, Fernando Alonso, Rossana Najera, Ricardo Margaleff, Polo Morin şi Raquel Garza.

„Te voi găsi, te voi iubi' spune povestea Marisei (Ariadne Díaz), o femeie puternică şi ambiţioasă. Ea și fetița ei, Nicole (Ana Paula Martínez), duc o viață liniștită într-un orăşel de provincie, împreună cu bunica și cu doica. Vrând să înceapă o nouă viaţă, Marisa se angajează în domeniul imobiliar și se mută în capitală, în Mexico City. Aici, îl cunoaşte pe Miky (Andrés Palacios), un şofer cu multe vise, de care se îndrăgosteşte. Însă tocmai când credea că şi-a găsit fericirea, Marisa este bulversată de apariţia tatălui natural al lui Nicole, care schimbă cursul poveştii.

Pe Ariadne Díaz (33 de ani) aţi mai văzut-o pe micile ecrane în telenovelele „Culorile iubirii' („El color de la pasión') şi „Împreună pentru totdeauna' („Mañana es para siempre').  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare