; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabi Spanic revine Acasă în Suflet de gheaţă

Telenovela „Suflet de gheaţă” ajunge astăzi la final

04 February 2014

AC Gaby Spanic 022_resizeTelenovela „Suflet de gheaţă', a cărei protagonistă este Gabriela Spanic, ajunge astăzi, marţi, 14 februarie, la sfârşit. Ultimul episod va fi difuzat de postul Acasă de la ora 15.30.

După succesul pe care l-a avut cu telenovela “Emperatriz”, în Suflet de gheaţă', Gabi Spanic a făcut pereche cu Eduardo Capetillo, coleg de platou căruia actriţa i-a găsit chiar şi un nume de alint: Capeto.

Producţia TV Azteca “Suflet de gheaţă” a fost o poveste în care pasiunea, intriga şi răzbunarea s-au aflat la ordinea zilei într-un sat de poveste din Taxo, Guerrero (Mexic).

“Sunt foarte emoţionată că am avut ocazia să lucrez din nou alături de aceşti actori extraordinari. Întotdeauna mă voi strădui să dau tot ce e mai bun din mine. Mulţumesc publicului, mulţumesc TV Azteca pentru că mi-a dat ocazia, încă o dată, să mă simt realizată ca actriţă. Mă simt împlinită”, a declarat protagonista.

Gabi Spanic a jucat un personaj diferit

Alma, personajul pe care l-a avut de interpretat în “Suflet de gheaţă”, este diferit faţă de celelalte roluri jucate de Gabi Spanic.

“Se întâmplă multe lucruri care o marchează. Are multe trăiri interioare care o macină şi alege o singură variantă, să se răzbune pe toţi cei din jurul său”, a povestit Spanic despre personajul său, o femeie care  suferit o traumă la vârsta de 10 ani.

În ultimul episod…

Alma îi administrează lui Gallo o injecţie pe care o consideră letală, însă acesta supravieţuieşte şi se interpune din nou în calea fericirii Almei şi a lui Roberto.

Protagonista Gabriela Spanic a declarat că, pentru finalul telenovelei, s-a filmat timp de opt ore într-o pădure.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare