; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer, Sebastian Rulli și Luis Roberto Guzman

Telenovela “Spune-mi că ești a mea”, din această seară la Acasă

28 April 2014

Spune-mi că ești a mea' este titlul noii telenovele de la Acasă. Angelique Boyer, Sebastian Rulli și Luis Roberto Guzman sunt protagoniștii producției Televisa care debutează astăzi și va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 20.30. Triunghiul amoros promite să aducă o idilă măcinată de intrigi și răutăți care va răzbate în ciuda barierelor destinului.

Spune-mi că ești a mea

Protagonista Angelique Boyer vorbește foarte emoționată despre rolul său din telenovelă: Au fost experiențe și trăiri foarte frumoase cu cei doi parteneri din telenovelă, Alejandro și Jose Luis, iar personajul meu trece prin etape diferite. Punctul culminant este cel în care se Montserrat se îndrăgostește de Alejandro (Sebastian Rulli) alături de care trăiește o iubire de neuitat'.

Sentimentul este reciproc, astfel că Sebastian Rulli și Luis Roberto Guzman spun despre Angelique că este o actriță foarte frumoasă, profesionistă și foarte dedicată.'

La numai 25 de ani, după 9 ani de la debutul său în televiziune, Angelique Boyer a strâns în palmaresul său roluri dintre cele mai complexe și diferite, precum cele din Inimă sălbatică' sau Teresa'. Angelique a obținut premiul de Cea mai bună protagonistă' la Premiile Tv Y Novelas în anul 2011 datorită succesului pe care l-a avut cu telenovela Teresa'.

Protagonistul Sebastian Rulli și-a dorit ca pentru rolul lui Alejandro să îmbrace exclusiv cămăși albastre, astfel că actorul a purtat aproximativ 100 de cămăși de diferite modele și nuanțe de albastru, conform spuselor unui jurnalist al revistei TV Notas.

Enrique Iglesias și Marco Antonio Solis cântă pe coloana sonoră a telenovelei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare