; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto serial mare

Telenovela „Pe tărâmul dorinței” și-a schimbat din mers protagonista. Află totul despre producția difuzată de PRO 2

09 November 2018

Din 4 noiembrie „Pe tărâmul dorinței', o producție Televisa realizată în 2017 este  difuzată de postul de televiziune PRO 2 în fiecare zi, de la ora 18.00 . Iubiri interzise, trădări și lupta pentru dragoste în toate formele ei vor fi aduse la viață de protagoniștii telenovelei: Claudia Alvarez, Cristian de la Fuente, Diego Olivera și Horacio Pancheri.

 

Serialul „Pe tărâmul dorinței' debutează din 4 noiembrie la Pro 2, pe tronsonul orar lăsat liber de telenovela „Fără privirea ta' („Sin tu mirada'), și aduce povestea a trei bărbați care sunt îndrăgostiți de aceeași femeie. Telenovela „Pe tărâmul dorinței' („ En tierras salvajes') îi aduce în rolurile principale pe Claudia Alvarez („Dragoste la indigo'), Cristian de la Fuente („Intrigi în paradis), Diego Olivera („Până la capătul lumii') și Horacio Pancheri („Chemarea destinului'). Din distribuție mai fac parte marii actori ai telenovelelor Cesar Evora („Amazoanele') și Daniela Romo („Que bonito amor'), dar și frumoasa Ninel Conde (cunoscută după rolul avut în telenovela „Rebelde').

Isabel Montalban (Claudia Alvarez), personajul princiapal al serialului, are o căsnicie fericită și liniștită alături de Anibal Otero (Diego Olivera). Totul se schimbă atunci când problemele sale sănătate se agravează. Anibal gășeste soluția perfectă și o trimite pe Isabel la clinica de specialitate pe care o au într-o zonă montană. Din cauza afacerilor, Anibal petrece foarte puțin timp cu Isabel, ba chiar mai mult; ajung să nu se vadă pentru perioade foarte mari, acesta având și o aventura extraconjugală care îi va ocupa mare parte din timp. Acest lucru determină o apropiere nefirescă între Isabel și cei doi frați ai lui Anibal: Sergio (Horacio Pancheri) și Daniel (Cristian de la Fuente).

Probleme în alegerea protagonistei

Pentru această producție, producătorul Salvador Mejia a încercat să găsească o actriță care să se potrivească foarte bine cu actorii telenovelei. Printre actrițele cunoscute, la casting au participat Scarlet Gruber, Marlene Favela, Danna Garcia și Mayrín Villanueva. În urma acestuia, cea aleasă a fost Mayrín Villanueva care începuse deja filmările pentru producție, însă la scurt timp Televisa a renunțat la ea, din motiv că încă o telenovelă rula pe micile ecrane din Mexic concomitent cu aceasta: „A fost ceva neașteptat și cred că nici măcar producătorul nu se aștepta la așa ceva, pentru că altfel nu ar mai fi investit timp și bani. A fost o greșeală, iar compania a decis că nu se puteau suprapune două proiecte cu aceeași protagonistă', a declarat Mayrin în cadrul unui interviu. Decizia nu a fost ușor de asimilat pentru actriță: „În mod cert este ceva greu de înțeles. Mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta pentru că fiecare își face iluzii cu noile proiecte. A fost ceva dureros, dar suntem actori și stim că uneori suntem aleși, uneori nu', a completat aceasta. Ulterior, Mayrín Villanueva a fost înlocuită de Claudia Alvarez care a fost nevoită să se integreze în echipă la mijlocul filmărilor. 

Filmări în zone periculoase

Mare parte a filmărilor au avut loc în natură, mai exact în Pátzcuaro, Michoacán, o superbă zonă a Mexicului. Din păcate accidentările nu au întârziat să apară. Cristian de la Fuente, unul din protagoniști a fost mușcat de un scorpion pe platourile de filmare chiar cu o zi înainte de a-și serba ziua de naștere: „Mi s-a administrat un medicament de către doctorii prezenți aici pentru a evita efectele pe care le-ar putea avea veninul. Nu a fost nimic grav', a declarat acesta, iar Diego Olivera l-a completat: „Pe un Otero nu îl doboară nimic', a spus actorul în glumă. Diego, Cristian și Horacio au rămas prieteni foarte buni în urma acestui proiect și chiar au declarat că se consideră frați.

 

Revenirea actriței Daniela Romo

În octombrie 2011, una din marile actrițe ale telenovelelor, Daniela Romo a fost diagnosticată de cancer la sân, iar din acel moment aceasta a mai acceptat un singur rol în 2013, în telenovela „Furtuna din adâncuri'. Actrița a preferat să ia o pauză de la proiecte și să se ocupe de sănătatea sa, iar telenovela „Pe tărâmul dorinței' a marcat întoarcerea sa pe micile ecrane după aproape 4 ani de absență. Starea sa de sănătate este acum sub control, iar în cadul telenovelei formează un cuplu alături de Cesar Evora, cei doi fiind părinții celor 3 protagoniști, Diego, Cristian și Horacio.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare