; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pasion prohibida

„Pasiune interzisă”, cu Jencarlos Canela și Monica Spear, începe la Acasă

30 September 2014

Telenovela „Pasiune interzisă' („Pasion prohibida'), difuzată anul trecut, în SUA, de postul Telemundo vine şi la Acasă începând cu 30 septembrie, de la ora 18.30.

Producţia este remake-ul serialului turcesc, „Iubire ascunsă', iar protagoniştii sunt Jencarlos Canela şi regretata actriţă Monica Spear, care a fost asasinată la începutul acestui an.

Pasion prohibida2

În serial, Monica (fostă Miss Venezuela) o interpretează pe Bianca, o tânără care se lasă convinsă de către mama ei autoritară, Flavia (Rebecca Jones), să se căsătorească cu Ariel (Roberto Vander), un văduv milionar. Cu timpul, Bianca ajunge să ţină la Ariel, însă cunoaşte adevărata dragoste când îl întâlneşte pe nepotul acestuia, Bruno (Jencarlos Canela). Mai mult, Bruno este şi fostul iubit al surorii ei, Penelope. Aşa că Bianca şi Bruno încep să se vadă pe ascuns. Din păcate pentru cei doi, idila lor va fi descoperită şi vor trebui să înfrunte multe obstacole pentru a fi împreună.

Toamna aceasta, Jencarlos Canela s-a mutat din America în Mexic, pentru a fi antrenor în cadrul show-ului de talente, „Va Por Ti'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare