; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

938A8939_resize

Telenovela „O nouă viaţă” ajunge mâine la final

16 April 2014

Telenovela “O nouă viaţă” are programat ultimul episod joi, 17 aprilie, de la ora 20.30, la Acasă. Finalul promite emoţii şi evenimente speciale din viaţa personajelor.

Ultima zi de filmare a fost memorabilă şi extrem de grea din punct de vedere emoţional pentru toţi actorii din distribuţie, care şi-au luat la revedere cu lacrimi în ochi de personajele cărora le-au dat viaţă timp de trei ani şi de la echipa de producţie, care le-a devenit cea de-a doua familie.

[Not a valid template]

“€œOrice lucru frumos are un sfârșit. Am început acum 3 ani și eu, ca și personajul meu, la pragul trecerii dintre copilărie și adolescenţă, aveam aparat dentar și eram, dar și jucam o fetiță de 14 ani. Termin acum, la 17 ani și jumătate jucând-o pe Anca la peste 18 ani, îndrăgostită și în film și în realitate de Vlad. Așa cum spuneam, am început această poveste frumoasă fiind copil și o termin o tânără care știe ce vrea de la viață, care a învățat să lupte pentru visurile ei, pentru iubirea ei, pentru cariera ei', spune Criss.

“€œAu fost 3 ani frumoși cu zeci de clipuri, zeci de concerte și peste 100 de episoade jucate în “Pariu cu viața” și “O nouă viață”', spune Vlad.

Personajele noastre încearcă să găsească echilibrul pe care şi-l doresc. Pe lângă asta, au loc schimbări benefice în vieţile lor, evenimente importante', mărturiseşte Alina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare