Homepage  / Seriale

William Levy joacă într-o nouă telenovelă, „Vino înapoi”. Dată de lansare, poveste. Ce actori mai fac parte din distribuție

William Levy joacă într-o nouă telenovelă, „Vino înapoi”. Dată de lansare, poveste. Ce actori mai fac parte din distribuție
9

de Cristina Țapu,

Actorul de origine cubaneză William Levy (44 de ani), cunoscut pentru rolurile sale din producțiile de succes Triumful dragostei”, Predestinați” și Furtuna din adâncuri”, se întoarce la Acasă cu o nouă telenovelă, Vino înapoi” (Vuelve a mí”). Producția va avea premiera vineri, 13 septembrie, de la ora 18.00.

William Levy vine la Acasă, din 13 septembrie, într-o nouă telenovelă

Serialul a fost difuzat de postul american Telemundo până în luna februarie a acestui an, iar din distribuția sa mai fac parte, printre alții, Samadhi Zendejas, Kimberly Dos Ramos (în rol negativ), Ximena Herrera, Ferdinando Valencia, Laura Flores, Christian de la Campa, Rodolfo Salas, Amaranta Ruíz, Christian Ramos, Anna Sobero și Ariana Saavedra.

William Levy joacă în primul lui lungmetraj spaniolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Suntem încântați să începem producția pentru „Vuelve a mí”, noul nostru serial original care va oferi spectatorilor conținut de ultimă oră, de înaltă calitate”, a declarat Karen Barroeta, unul dintre președinții executivi de la Telemundo Global Studios, la începutul filmărilor, în mai 2023.

„Echipele din fața și din spatele camerelor sunt cu adevărat excepționale și abia așteptăm să dăm viață acestei povești fascinante”, a mai adăugat atunci ea. William, la rândul său, a fost foarte entuziasmat de acest proiect, declarând pentru Telemundo: „Povestea captivantă și rolul lui Porfirio m-au atras imediat. De asemenea m-au atras temele abordate, foarte emoționante, pentru care au suferit multe persoane, ca de exemplu răpirea unui copil. Încerc să aleg mereu proiecte cu care publicul se poate indentifica, mă gândesc mereu la telespectatori, la ce le-ar placea și la ce nu. Iubirea publicului mă face să mă simt binecuvântat, dar și să fiu disciplinat, să dau ce e mai bun din mine”.

În centrul poveștii din Vino înapoi” se află Nuria (Samadhi Zendejas), o femeie modestă, care începe o relație cu Braulio (Ferdinando Valencia), fără să știe că este unul dintre proprietarii fabricii la care lucrează pentru a-și întreține familia.

Viața Nuriei ia o turnură dramatică atunci când fiul ei este răpit. În aceste momente grele destinul ei se împletește cu cel al lui Porfirio (Levy), un bărbat care îi menține vie speranța și care se dovedește a fi marea ei dragoste. Porfirio, un afacerist influent, a trecut și el prin clipe grele căci a făcut cinci ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

William Levy ar fi avut o aventură cu Samadhi Zendejas

În timpul filmărilor la acest serial s-a zvonit că William ar avea o aventură cu frumoasa Samadhi, bârfele fiind alimentate și de faptul ca aceasta a urcat la un moment dat pe Instagram un video în care l-a filmat pe William cântând la volan o melodie de-a lui Julio Iglesias. „Cine credeți că are un playlist mai bun? William Levy sau eu?”.

Cannes – Emilia Perez Red CarpetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

În urma acestei postări, actrița Elizabeth Gutiérrez, iubita oficială al lui Levy la vremea respectivă, a lăsat și ea câteva mesaje pe Instagram semn că a fost vizibil deranjată de faptul că Samadhi se afla în acel moment în compania lui Levy: „Dacă „cineva” îl poate avea, eu nu îl vreau. Tu continuă să profiți de tot. Vă mulțumesc că mi-ați arătat ceea ce nu văzusem. Nu știu dacă îi convine. Tu continuă”.

Coincidență sau nu, după apariția acestor zvonuri, în luna aprilie a acestui an, William și Elizabeth, mama celor doi copii ai săi, s-au despărțit definitiv după 20 de ani de relație.

Samadhi Zendejas a devenit cunoscută publicului în anul 2017

În vârstă de 29 ani, Samadhi a devenit cunoscută după ce, în 2017, i-a dat viață lui Jenni Rivera la adolescență în telenovela „Mariposa de barrio”.

Ulterior ea a mai apărut, printre altele, în serialele „Enemigo intimo”, „Falsa identidad” și „La mujer del diablo”. Samadhi nu doar joacă este implicată și în afaceri. Ea are un salon de înfrumusețare împreună cu fratele ei, Adriano. Cel mai recent proiect profesional al lui William este o peliculă romantică filmată în Tenerife vara aceasta, „Bajo un Volcán”, în care i-a dat replica actriței spaniole Maggie Civantos („La pasión turca”, „Cable Girls”, „Historias”).

Filmul, care va intra anul viitor pe o platformă online a companiei Univision, ViX+, este regizat de Hugo Martín Cuervo iar în afară de Levy și Maggie, mai apar Fabiola Guajardo, Elia Galera, Antón Lofer, Adriana Torrebejano și Pino Montesdeoca.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton