; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovela „Narcisa sălbatică” va avea un nou sezon la toamnă, la Antena 1

23 May 2011

Alina Puşcaş, Nicole Duţu, Vladimir Drăghia şi Gabriel Duţu au terminat, săptămâna trecută, filmările la serialul de pe Antena 1. Despărţirea de protagoniştii lor este doar temporară, pentru că Antena a decis: din vară încep munca la următorul sezon, al treilea.

Au trecut nouă luni de când echipa de la „Narcisa…' filmează la foc continuu la Semănătoarea şi se vede clar că Alina Puşcaş (27 de ani), Nicole Duţu (37 de ani), Vladimir Drăghia (25 de ani) şi Gabriel Duţu (43 de ani) au devenit prieteni la cataramă.

Dacă la prima şedinţă foto cu ei, de anul trecut, erau doar simpli colegi de proiect, acum au glumiţele lor, sunt dezinvolţi şi deloc forţaţi. Iar cu gândul la vacanţa care vine, interpreţii Narcisei, Elizei, lui Emil şi lui Tudor ne-au spus (cu multe zâmbete în tolbă) unde se vor relaxa şi câţi dintre ei revin în sezonul al treilea.

Ultima zi de filmare i-a prins pe cei patru actori de la Antenă la Vălenii de Munte, filmând exterioare şi punând punct sezonului doi în toiul nopţii. Dar asta nu înseamnă că nu va urma o petrecere: „Se aude că va fi, dar aştept invitaţia oficială', spune Vladimir, în timp ce Nicole spune că ar fi dezamăgită dacă n-ar fi una.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare