; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hasta el fin del mundo marjorie

Telenovela mexicană “Până la capătul lumii” vine Acasă, din 23 mai

10 May 2016

Din 23 mai, de luni până duminică, de la ora 20.00, Acasă aduce câte două episoade din telenovela mexicană Până la capătul lumii'.

Hasta el fin del mundo marjorie

Telenovela prezintă viața plină de succes a Sofiei Ripoll și lupta acesteia pentru adevăr și dragostea adevărată. Sofia Ripoll (Marjorie De Sousa), o femeie frumoasă și inteligentă, cu un caracter puternic, este directorul general al companiei Ripoll, iubita lui Patricio Iturbide (Julian Gil) și sora mai mare a Alexei (Claudia Alvarez) și a Danielei (Jade Fraser). În momentul în care tatăl ei a murit, Sofia a preluat afacerile familiei, deoarece mama sa, Greta Bandy (Olivia Bucio), și-a dedicat tot timpul artei, evitând responsabilitățile.

Salvador Cruz (David Zepeda), un om simplu și nobil, este pilot de curse și mecanic. Din cauza unui sabotaj, el pierde șansa de a participa la o cursă importantă și așa își încheie visul, fiind obligat să accepte postul de șofer personal al Sofiei. Cei doi sunt atrași unul de celălalt și astfel ia naștere o poveste de dragoste plină de obstacole. Unul dintre aceste obstacole în calea fericirii celor doi este Patricio, un bărbat ambițios, care, sub ordinele lui Geronimo Peralta (Roberto Vander), o folosește pe Sofia pentru a prelua terenurile situate în zona în care se află și fabrica de ciocolată Ripoll. Pe de altă parte, Sofia are o prietenă foarte bună, Silvana Blanco (Mariana Seoane), care se dovedește a fi dușmanul ei. O femeie care resimte un eveniment neplăcut din trecut ce a făcut-o să fie împotriva familiei Ripoll. Silvana este amanta lui Patricio și, împreună, cei doi formează o alinață pentru a le distruge viețile Sofiei și lui Salvador.

Începând din 23 mai, urmărește Acasă, această poveste plină de pasiune, dorință de răzbunare, conflicte, secrete și lupta pentru adevăr și dragoste! În fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 20.00, vei trăi cu pasiune alături de personajele din Până la capătul lumii'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare