; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Kassandra” ajunge la final joi, 8 septembrie

07 September 2011

Magia circului se încheie la Acasă, în ultimul episod din „Kassandra', difuzat mâine seară, pe 8 septembrie, începând cu orele 20.30. După ce au înfruntat nenumărate obstacole și au făcut față încercărilor vieții, Kassandra și Luis David pot fi, în sfârșit, fericiți.

Telespectatorii sunt invitați la o nuntă dublă, spectaculoasă, iar personajele își iau la revedere de la fanii lor de la Acasă.

Povestea frumoasei țigănci a făcut înconjurul lumii, iar telenovela este considerată un clasic al genului. Cu milioane de fani în întreaga lume, „Kassandra' rămâne una din cele mai populare telenovele, iar Coraima Torres și Osvaldo Rios au devenit, în scurt timp după lansare, staruri internaționale.

O producție care a făcut senzație imediat ce a fost lansată pe micile ecrane, în care minunata lume a circului a fost prezentată în detaliu, cu spectacole de elefanți, dresuri de cai sau jonglerii de paiațe, „Kassandra' a ajuns la final.

Fanii lui Osvaldo Rios nu trebuie să fie triști. Ei își pot vedea actorul preferat în continuare la postul Acasă, în telenovela „Triumful dragostei', care începe din 9 septembrie. Noul serial va fi difuzat zilnic, de la orele 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare