; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2LEDqIG

Telenovela „Inima nu cere voie”, cu Gabriel Soto în rol principal, are premiera pe 14 octombrie la PRO 2

24 September 2018

Una din cele mai noi producții ale companiei Televisa, „Inima nu cere voie' („Caer en tentacion'), vine în premieră pe postul de televiziune PRO 2, începând din 14 octombrie, de la ora 19.00

Telenovela îi are ca protagoniști pe actorii Silvia Navarro („Inima mea e a ta'), Gabriel Soto („Vin iubiri neașteptate'), Adriana Louvier („Intrigi în paradis') și Carlos Ferro („Regina inimilor') și redă o pasionantă poveste de dragoste a două cupluri, victimele unor destine mult prea grele. Raquel (interpretată de Silvia Navarro) nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian (Gabriel Soto), soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină.

În urma apelului, Raquel este informată de poliție că alături de soțul său în masină se afla și o femeie, însă corpul acesteia dispăruse. Santiago (Carlos Ferro), un prieten al familiei, vine în ajutorul ei și descoperă un lucru terifiant, acea femeie nu era o necunoscută, era vorba de Carolina (Adriana Louvier), soția sa, actuala amantă a lui Damian.

Telenovela „Caer en tentacion' a fost difuzată în Mexic până la începutul acestui an.  Aceasta va fi difuzată la noi în locul producției „Și fără sâni există paradis', difuzată în prezent de PRO 2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare