; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Imima mea e a ta

Telenovela „Inima mea e a ta”, cu Silvia Navarro și Jorge Salinas, va fi redifuzată în septembrie de Happy Channel

26 August 2020

Prima telenovelă din grila postului Happy Channel va fi redifuzată în această toamnă. Este vorba de producția „Inima mea e a ta', cu Silvia Navarro și Jorge Salinas în rolurile principale.

Producția Televisa va fi difuzată din 14 septembrie, de la ora 16.30. Aceasta este telenovela cu care Happy Channel debuta în grila de programe pe data de 8 martie 2016. 

Telenovela „Inima mea e a ta'/„Mi corazon es tuyo' este o adaptare a serialului TV spaniol „Ana y los 7'.

Producția redă povestea Anei Leal (Silvia Navarro), o danastoare de pole dance care lucrează într-un bar numit „Chicago', împreună cu prietena ei Jennifer (Fabiola Campomanes). Din cauza circumstanțelor Ana este obligată să semneze un contract permanent, reușind astfel să fie prinsă în mâinile lui Doroteo (Raúl Buenfil), un bărbat ambițios și lipsit de scrupule, care vede în ea o posibilitate de a câștiga bani. În căutarea unui loc de muncă decent, Ana va deveni bona a 7 copii, loc în care îl va cunoaște pe  Fernando Lascuráin (Jorge Salinas), tatăl copiilor, de care se va îndrăgosti. 

Pe Silvia Navarro aţi văzut-o, până nu de mult, în telenovela „Inima nu cere voie'  (Pro 2), la fel și pe Jorge Salinas în producția „Puțin sunt și al tău', difuzată de același post de televiziune. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare